It’s all in the details

annonce-u-baggrund11
pandora11

Jeg kan frygteligt godt lide de der små detaljer, der samler et helt look og som kan gøre det ordinære til noget ekstraordinært.

Den rigtige neglelak eller de rigtige sko eller smykker kan opgradere en grå tee og et par sorte jeans og slet og ret gøre noget ellers anonymt helt aktuelt og iøjnefaldende.

pandora3

Jeg har udvalgt mine favoritter fra Pandoras nye efterårskollektion og netop ladet dem spille op imod grå t-shirt og sorte jeans, så smykkerne har fået lov at være outfittets stjerner.

pandora1pandora8

Et bangle med en ‘diskokugle’ i perlemor, to elegante ørestikkere der får at andet udtryk og attitude, når de sættes i forlængelse af hinanden, en helt enkel kæde og de kønneste, funklende ringe.

pandora9

Ringene med de farvede sten repræsenterer hver især en speciel person i mit liv i og med der findes en sten for hver fødselsmåned. Kan så godt lide, når smykker har en iboende betydning og historie og det er ret herligt, at kunne have mine ‘juni’, ‘juli’ og ‘november’ med mig rundt på fingrene dette efterår.

Se hvilke sten, der er i dine “special someones’s” månedsringe her.

pandora2pandora12

Den anden ring har fået hæderspladsen ved siden af min forlovelsesring og matcher den flot, men uden at stjæle opmærksomheden.

pandora10

Perlemorskuglen symboliserer generøsitet. En af de mest tiltalende dyder, hvis I spørger mig og noget jeg godt kan lide at minde mig selv om at være dagligt. Nærighed er noget af det mest usexede og jeg vil gerne stræbe efter at være generøs. Både med mine umiddelbare midler, men i lige så høj grad med det mere æteriske som tid, glæde og nærvær.

pandora6

(Visited 2.565 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Ja, den sidder nemlig rigtig pænt synes jeg også. Den er fra Other Stories, købte den i den på Strøget for et par uger siden :) Kram Emily

 1. Hejsa.
  Jeg er også vild med t-shirten! Kan du linke til den? :) jeg har nemlig kigget lidt rundt på stories.com men er lidt i tvivl om hvilken en det er?
  Tak :) Maria

 2. Hej Emily du er så smuk og du er meget bedårende når du tager håret væk fra ansigtet. Du burde sætte håret mere op. Håber det er okay med min uforbeholdne mening ?

 3. Hej Emily.
  Du er simpelthen så smuk og har en fantastisk stil- jeg elsker at følge med i din blog. Tillykke med de 7 år?
  Hvad bruger du på dine læber? De har sådan en fin lyserød, med meget naturlig farve.
  Mvh Anne.