Den store julekalender

julekalender

I morgen siger kalenderen december (yay!) og det og I skal fejres. I år bliver det ikke bare med adventsgaver, men med en pakkekalender hver eneste dag frem til og med d. 24. december med fine, fine præmier.

Ovenfor kan I se nogle af de gode ting, der er på højkant, men der kommer også flere overraskelser undervejs. I kan vinde præmier fra bl.a. Aiayu, Ystad Saltsjöbad, BIOEFFECT, Moët & Chandon, Beauty Avenue, Stolbjerg CPH, Anni Lu, Second Female, Iitala, Philips Hue, essie, Bianco, Storm & Marie, Rudolph Care, Nespresso, Casall og PANDORA.

Hver morgen kl. 7.30 kommer den pågældende dags pakkekalender på bloggen og man kan deltage til og med kl. 24.00 samme dag. Vinderen annonceres allerede i næste dags pakkekalenderindlæg og får selvfølgelig også direkte besked via mail.

I morgen i første låge af pakkekalenderen, gemmer der sig en lækker gave fra BIOEFFECT.

Glædelig december lige om snart :)

(Visited 3.321 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

 1. Hold da op, sikke et flot stykke arbejde for at forkæle os:) Hvor er du god! Glædelig december lige om lidt.

 2. Nøj hvor lækkert. Den lampe der, må bare hjem til mig. Den er så cool og vil være super fed i mit kommende hus.

 3. Hej Emily,
  Sikke en dejlig kalender – og december-overraskelse. :) Der er flere af tingene jeg helt sikkert kommer til at “tävla” om som vi siger her i Sverige. ;)

  Kh
  Charlotte

  PS: Nyd Thailand – et smukt, smukt sted.

 4. Omg hvor har du været god Emily, dét har krævet noget arbejde! Sikke nogle vilde præmier :o Jeg mener bare – Ystad Saltsjöbad :o

 5. Bare lige en lille kommentar, der ikke som sådan er foranlediget af den fine kalender, men noget jeg har tænkt på på det seneste, når jeg har kigget forbi. Du gør det simpelthen så godt med bloggen lige for tiden; velskrevet, engagerende og relevant, ikke mindst. Jeg har læst med helt fra starten af og jeg elsker den stil, sådan lidt dameblads-agtig på den helt rigtige måde, du har rammer med dine indlæg lige pt. Tak til dig, fordi det er bloggen er blevet en levevej kun har tilført den noget nyt – man kan mærke, at du gør dig umage ved at skabe et helstøbt univers :)

  1. Kære Thea, tak for din søde og meget motiverende kommentar. Så hyggeligt <3 Tak for at du tog dig tid til at skrive den. Kram Emily

 6. Uh… der er jo mange præmier, jeg simpelthen ikke kan leve uden ;-)

  Glædelig 1. December :-)

 7. Så dejligt at høre, at det falder i god jord piger <3 Må I alle vinde :) Kram Emily

 8. Sikke en lækker gave! Den gad jeg godt vinde, og min hud trænger efter 3½ uge under sydens sol efterfulgt af 22 timer i aircon-luft på vej hjem.

  God 1. december!

 9. Det er en lækker julekalender du har fået lavet, Emily! Sikke nogle præmier….Bioeffect, Ystad Saltsjöbad, Aiayu, Rudolph Care – ja, dem allesammen! Glæder mig til at følge med hele december – også på grund af den skønne julestemning du skaber på bloggen ?

 10. Manner altså! December, pakkekalender, hygge og forkælelse. Jeg har jo permanente hjerteøjne og “It’s the most wonderful time of the year” på repeat <3

 11. Jeg vil elske den maskine, den skal være mere end velkommen hos mig. Elsker kaffe og vil meget gerne prøve den nye trend. ?