Everyday Sparkle

Enkle, elegante smykker, som jeg kan gå med hver dag. Det er dem, jeg bedst kan lide. Ikke blot smykker til særlige lejligheder, for jeg vil egentlig helst, at hver eneste dag er noget specielt.

Det er jo heldigvis noget, man kan beslutte sig for. Og tage funklende smykker på, på en mandag.

Eller forære dem til nogen i julegave, så de kan blive beriget med lidt hverdagsglamour i det nye år :)

PANDORAs julekollektion byder på masser af lige akkurat den slags smykker. Luksus hvor alle kan være med og ringe, armbånd, øreringe og halskæder, man har lyst til at bruge til at kaste glans over alle hverdagene. Og festerne.

Selv har jeg forelsket mig hovedkuls i Timeless Elegance smykkerne, der er lige akkurat dét. Tidløs elegance. Og som jeg glæder mig til at bære både til jul og nytår, men også bare på en helt almindelig mandag.

 

 

(Visited 1.486 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Hej Emily! Jeg er helt tosset med kollektionen, men kan se at kæden ikke følger med vedhænget. Vil du være sød at smide et link til den kæde, som du har? :)