Sort fra top til tå

Skulle lige til at skrive, at det sker sjældent. Men må nok se sandheden i øjnene: Det sker egentlig ganske ofte efterhånden. Altså det med at hoppe i noget sort. Og så endda fra top til tå. Må nok erkende at jeg er blevet fan af ikke-farven. Måske jeg er blevet gammel og kedelig. Men i så fald elsker jeg det og trives godt med det ;)

Jeg drages stadig af (og går gladeligt med!) farver, print og glitter, men det jeg rækker ud efter om morgenen, er ofte mere i den enkle og neutrale genre. Men gerne med gode detaljer. Som en chunky hæl og en vovet udskæring på skoene. Eller stropper på skuldrene af skjorten, der er knappet op, så man lige akkurat kan ane blonden på chemisen indenunder.

Snup tippet: Hvis I også har lyst til sko med gode hæle eller fine udskæringer (eller støvler eller sandaler eller…), så har Bianco lige nu en Women earn less women pay less-kampagne, hvor du får 18% på alle varer i deres fysiske butikker fra den 1. til og med den 12. februar.

Shirt | Moshi Moshi Mind
Jeans | Rag & Bone
Belt | Anine Bing (similar here)
Pumps | Bianco
Necklace | Sofie Lunøe

 

 

(Visited 2.900 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Perfekt! Jeg har simpelthen ledt og ledt efter en eller anden form for rabat, så jeg kunne tillade mig at købe et par helt vidunderlige pumps fra Bianco, som jeg har sukket over i månedsvis nu. Tror da nok lige jeg skal ned i min lokale Bianco asap! :D

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. Sort eller ej, du ser skøn ud!

  Hvordan er jeansene i øvrigt? Størrelse, pasform og kvalitet? tak!!! Jeg står nemlig desperat og mangler et par sorte skinny jeans ;)

  Glædelig torsdag!

  1. Det er mine yndlings! Er på 3. par nu. De 2 første er slidt op. De sidder til uden at være malet på og har en midi-waist. Jeg har dem i en 26 og er normalt en 26-27, så de er lidt store i størrelsen :) Klem Emily

   1. De sidder også så fint på dig! Er de for korte til en langbenet fætter som mig på 180 cm? Ser nemlig at de ikke kan købes med forskellige længder?

    God weekend!
    Knus

    1. Jeg gad bestemt godt de var lidt kortere, så skulle næsten mene at de også duer til lange ben :) Men der er jo altid nogen garantier. Mindes at de har dem i Illum nu, så måske du kan prøve dem der :) Lige over! Knus