Mindeværdige øjeblikke

Instagram på det seneste: 1. Dengang det var forår for en kort bemærkning herhjemme og Penny og jeg slikkede sol på terassen. 2. Første stop på Mallorca: Valldemossa. Helt igennem nuttet bjergby. 3. Tapas! Store rejer, spansk tortilla, padrons (må snart lave selv, så nemt, så lækkert), salat og en art kåldolmere. Muy muy bien! 4. Bryllupsbootcamp eller ej, is må der til på ferien. Choko/kirsebær og mørk chokolade. 5. Ugens skrivebord i skyggen af et palmetræ på Castell son Claret. 6. Et til forbryderalbummet. Og med weekendforventningerne lysende ud af øjnene. 7. C-vitamin påfyldning (næsten) direkte fra træet. Citrusfrugter smager eksponentielt bedre, jo tættere man kommer på kilden. 8. Hvis jeg skulle have et hus på Mallorca, skulle det se sådan ud. Inklusiv kaktus. Den må være mange, mange år gammel. 9. Når man næsten går i et med omgivelserne, både hud og kjole. 10. Hotelmorgenmad når den er allerbedst. Må se om jeg kan rekreere noget lignende i dag, hvor Drømmemanden har fødselsdag.

God lørdag :)

(Visited 1.929 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar