Happy Monday

En ny start (-ish) behøver ikke kræve et nyt år. En mandag er helt og aldeles rigeligt.

For mig er det på med den blomstrede kjole (kom så sensommer, you can do it!), en trøje og en jakke i tasken for en sikkerheds skyld, og så op på cyklen og til først det ene møde og så det andet. Det første involverer latte-art og cupping, så det må siges at være den bedste slags møde, at booke ind en mandag formiddag.

Og siden skal der styr på finanserne (hej momsregnskab), bloggen (hej ‘små ting’ OG en lækker meat free monday-opskrift), formen indvendigt (hej læge-check-up), formen udvendigt (ok, også indvendigt – hej træning) og så er det jo også GOT-dag.

Ahmen altså, det bliver en helt og aldeles mægtig mandag ♥

(Visited 2.998 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Åhhh ja momsregnskab, kommer altid til at tænke Black Books, en fantastiske serie. Hovedepersonen skal lave momsregnskab med ender med at lave en frakke ud af alle kvitteringerne. Held og lykke, har lige afsluttet mit.