Weekend-tid

Jeg vil bage denne her æblegrød/æbletærte i weekenden. Billede og opskrift herfra.

Weeeekend! I alle tilfælde lige om snart. Jeg tyvstartede lidt i morges med træning og efterfølgende lang morgenmad med en veninde. Og så var det ellers også tilbage til tasterne. Og shakeren. Der kommer nemlig fredagscocktail senere i dag, så kig ind forbi. Figen og vanille og andet godt, mmmm….

Jeg har absolut ingen planer i weekenden og det ser jeg frem til. Læse bog, te på kanden, et smut til yoga og så ellers bare sove længe og hygge og tage den med ro. Herligt!

Jeg håber, at I også får en dejlig weekend, uanset om den er proppet med gode planer eller på helt lavt blus ♥

Her er lidt herligheder, mærkværdigheder, vigtigheder og finurligheder fra www at slappe af med i weekenden:

5 beauty tips direkte fra New York Fashion Week.

Vidste du at der findes en International Best-Dressed List 2017 Hall of Fame?

Anderledes hjemmebag som din hund sikkert vil elske.

Mine egne bedste tips til København.

Udførlig guide til hvordan du bør håndtere dit tøj.

8 spørgsmål om iPhone X, som vi alle bør stille.

Har du lyst til snacks til filmen? Jeg har!

En alternativ måde at behandle smerte på.

Lyserød chokolade, anyone? (Ja tak!).

9 tips til at gøre hverdagen til en fest.

Fine tanker om Instagram.

 

(Visited 3.628 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Steel cut oats.. Google translate siger “stålskåret havre”? ? Haha, er det grovvalsede vi er ude i?

  Tak for god inspiration ?

  1. Bare havregryn ja :) Så er det op til dig om du vil have grovvalsede eller almindelige :) Klem E

   1. Jeg tillader mig bare lige at blande mig her. Steel cut oats er i havregrynsfamilien ja, men det er ret langt fra den type havregryn, vi kender derhjemme – grovvalsede såvel som finvalsede (jeg har faktisk aldrig set finvalsede herovre – og omvendt har jeg aldrig set steel cut derhjemme). Steel cut er mere “gryn”- eller kornagtige og hårde og kræver en del mere kogetid end havregryn (rolled oats).
    Hilsen Frk. Besserwisser. ?

 2. Læste lige din guide på AOK i går – og jeg synes faktisk den er super god og inspirerende. Selv er jeg jyde i København og kan derfor automatisk bruge nogle tips, men derudover arbejder jeg i enden af Nyhavn så bliver altid spurgt til råds af turister. Meget brugbart til det formål :-D

  Som altid, tak for en skøn blog.

 3. Elsker dine små web anbefalinger, her når det slår ind til weekend. Det er hyggeligt, at følge med i hvad du finder, og så rammer de ofte spot on. God weekend til dig og din familie