Mine julegaver

Jeg fik SÅ fine julegaver. Både nogle jeg havde ønsket mig og så også de dejligste overraskelser. Til sidstnævnte hørte noget meget, meget pænt undertøj fra min mand. Som jeg pakkede op, lidt rød om ørerne, på udebane til jul hos hans familie. Pinligt på den hyggelige måde.

Der lå også en t-shirt og en lækker trøje under træet fra Nikolaj. Slet ikke noget gear ;) Måske han alligevel læser bloggen? Fik dog ikke de ting med på billedet, da de ligger og snurrer i vaskemaskinen. Men måske de kommer på et outfit-billede snarest.

Jeg fik primært skønhedsdims og parfume. Nok fordi det altid er det, jeg primært ønsker mig. Og bliver mægtig glad for. Veninderne havde været vakse og fundet et Diptique-duftlys med en enhjørning udenpå og duft af gran og vinter indeni. Og i tillæg en afslappende roll-on duft til rejsende fra Aesop. De kender mig godt ♥

Derudover fik jeg både en af mine favoritdeodoranter (Real Purity) og ditto bodylotion (Almond fra Weleda), yndlingshåndsæben fra Aesop og så en Noughty shampoo og balsam jeg længe gerne har villet prøve. OG hele to Byredo-parfumer. #heldigtype

Derudover fik jeg førnævnte sæt undertøj. Det havde han gjort godt ♥

Og i samme genre og så overhovedet ikke de lækreste trusser i øko-bomuld. Fra Føtex. Ret utippet, men de er helt geniale, bløde og sidder rart og så koster de vist bare 50 kr. for to par. Jeg havde ønsket mig øko-trusser og min søde mor havde ledt højt og lavt og disse var de eneste hun kunne finde. Men de var så virkelig også et hit.

En tilføjelse til Flora-stellet blev jeg også forkælet med foruden to dejlige bøger. Dogs in Vogue har jeg hygget mig med at bladre i og Papmachéreglen der vist ikke kræver nogen nærmere introduktion, glæder jeg mig til at læse. Har hidtil kun ‘læst den med ørerne’ pr. lydbog, men ser frem til at læse den rigtigt. Der er så mange guldkorn i.

(Visited 5.142 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Næste gang du er på jagt efter øko-trusser, så skal du gøre dig selv den tjeneste at tjekke Dilling ud. De laver det lækreste økologiske undertøj i både bomuld og uld. Og så endda til fornuftige priser. Helt klart et besøg værd :)

  http://www.dilling-underwear.dk

  1. Det er fra Calvin Klein :D Han fik nye hockey skøjter og en rejse. Klem og god jul ♡

  1. Haha… jo, men bordeaux er en helt anden sag og helt ok. Ja, det skal ikke være nemt ;) Kram og godt nytår

 2. Sikke nogle dejlige gaver – og rigtig glædelig jul til dig!

  Deodoranten – synes du, at den virker også efter 8 timer på arbejde? Sådan et almindeligt rimelig stillesiddende arbejde med cykeltur frem og tilbage? Jeg spørger fordi, at det endnu ikke er lykkedes mig at finde en sund deodorant uden, at jeg alligevel begynder at lugte lidt af gnu når dagen er omme – og det er altså ikke fordi jeg er sådan en der sveder helt vildt.

  Pt. bruger jeg en fra Australien Bodycare uden alt muligt i, men den virker altså ikke når dagen er gået. Selvom de har reklameret for det.

  Er derfor på udkig efter noget andet. Og jeg har ikke noget imod at smide nogle penge efter det :-)

  1. Hej Julie

   Tusind tak og i lige måde. Beklager det lidt sene svar, her er der gået skiferie i den :)

   Ja, det synes jeg den gør. Til både cykelture, træning osv. og jeg kender præcis til det med gnulugten sidst på eftermiddagen ;) Men den opstår altså ikke for mig med denne deo…

   Kram
   E

 3. Dejlige gaver :)

  Jeg har prøvet at søge efter den roll-on duft fra Aesop, men uden held :( Har du et link, eller et navn på den?

  1. Hej Sidsel, den hedder ‘Ginger Flight Therapy/Roll au Gingembre pour Voyager’. Håber det hjælper :) Klem Emily