Vind: Min yndlingshalskæde

Jeg kan nok ikke løbe fra det, for jeg har den stort set altid på og den er således foreviget på næsten alle billeder af mig. Halskæden med den store ‘mønt’ i guld, som guldsmeden Sofie Lunøe har lavet. Den, samt den lidt mindre ‘mønt’ med vores bryllupsdato indgraveret, tager jeg nærmest aldrig af. Kan godt lide smykker, der bare lever med og på mig.

Men nok om mig og min dovenskab, når det kommer til at tage smykker af ;)

Den søde guldsmed Sofie har nemlig lavet en Flake Round-halskæde magen til min i massivt guld til en heldig én af jer. Bare for at fejre at det er lækkert vejr, at I altid er så optur og ikke mindst for at hylde små guldsmede, der sidder og laver alting i hånden selv.

Vedhænget er i 18kt guld og hænger i en ankerkæde i 14kt guld og den samlede værdi for halskæden er 6.000 kr.

For at deltage er det blot at lægge en kommentar til indlægget her, hvor I linker til jeres favoritsmykke fra Sofie Lunøes webshop.

Konkurrencen slutter på onsdag d. 6. juni kl. 12.00. Vinderen findes ved lodtrækning og får direkte besked via mail.

Held og lykke ♥

(Visited 4.650 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

603 Kommentarer

 1. Smukkeste, smukkeste halskæde, som jeg ville elske at bære hver dag!
  Mit favoritsmykke fra Sofie Lunøes webshop er Flake Ear Studs ❤

 2. Wow, en flot konkurrence. Jeg vil gerne være mor til din halskædes tvilling! Den ville være perfekt til den kommende barnedåb, de runde fødselsdage og bryllupper – der sker altså meget i ens venneflok, når man rammer de 30 ;)
  Faldt over Fan Sphere øreringene på Sofies hjemmeside (https://sofielunoe.com/shop/earrings/fansphere-earrings-gold/), som også vil gøre sig godt til diverse festlige lejligheder.

 3. Ja det er jo for godt til at være sandt. De her har længe stået på min ønskeseddel så det var ikke svært at vælge noget ud på hjemmesiden. Og den halskæde su du flasher hele tiden har jeg også haft et chrus på længe uden og vide det var samme guldsmed som havde lavet den

 4. Sofie Lunøes Flake Ear Studs i 18 karat guld er en klar favorit hos mig – dem drømmer jeg om at tilføje til min minimalistiske og kvalitetsbevidste smykkesamling – subtile i deres udtryk og på én gang enkle, elegante og med en fantastisk struktur, men samtidig også geometriske på en måde, hvor øjet ‘snydes’, og oplevelsen varierer afhængig af vinkel og lys. <3

  https://sofielunoe.com/shop/earrings/flake-ear-studs-mini-gold/

 5. Hvor er det bare et godt intiativ! Jeg synes også det er så vigtigt at støtte op om de små foretagner, som tit ligger så meget sjæl (og ikke mindst kvalitet) i deres arbejde. Jeg er generelt pjattet med din blog, du gør det rigtig godt Emily <3 Jeg er forresten også nysgerrig på hvordan det står til med jeres planer om at flytte sammen med jeres vennepar?
  Så er jeg iøvrigt svært begejstrede for denne halskæde – ja, også øreringene fra samme FAN SPHERE, men nu måtte man jo kun sige én ;-)

  https://sofielunoe.com/shop/necklaces/fan-sphere-necklace-medium-gold/

 6. Hvor er det en fin konkurrence Emily. Det er så vigtigt, at vi støtter op omkring de små guldsmede. :-) Mit favoritsmykke er uden tvivl Flake Round-halskæden. Jeg har en forkærlighed for smykker med et cirkulært formsprog og halskæden passer derfor perfekt ind i min lille smykkesamling. De her øreringe fra Sofie Lunøes Webshop er også rigtig smukke: https://sofielunoe.com/shop/earrings/3dna-earrings-small-gold/

 7. Ih SMUK halskæde!! Hun har jo skabt SÅ mange smukke og unikke smykker, men er især vild med flake-serien..det der grafiske udtryk, som kaster lyset tilbage pga alle facetterne er for mig perfektion: enkelt, men stadig interessant! Er helt tabt i øreringene her: https://sofielunoe.com/shop/earrings/flake-ear-studs-mini-silver/

  Tror de skal på ønskelisten til min fødselsdag d. 13. juni :)

 8. Sikke nogle fine ting hun laver – der er meget til ønskelisten og denne flotte ring er en af dem :
  sofielunoe.com/shop/rings/fold-ring-gold-2/

 9. Meget smuk halskæde Sofie Lunøe har skabt:-)
  Hun kan vist godt lide at lege med vinkler og lysets indfald på smykkerne, meget flot udvalg.
  Hun er dygtig:-)
  Min mor var guldsmed i sine unge dage, men døde i 2013 af alvorlig kræft.
  Jeg vil være meget beæret over at bære smykket, så krydser alt jeg kan:-)
  Rigtig god aften til du og gemalen, vi skal ikke klage over det smukke vejr:-)

 10. Jeg håber SÅ meget det bliver mig, særligt fordi jeg har fået en datter der nu er 5 mdr, og selvom jeg hjalp min kæreste med morsdagsgave til min svigermor, så glemte han alt om, at jeg var blevet en mor, og at det kunne være dejligt med en lille morsdagsgave midt i manglende nattesøvn og bleskift… (*snøft*) – så kæden kunne være et smukt minde om den lidt komiske første morsdag, og “stå i stedet for” ??

  Jeg kan godt lide denne smukke ring: https://sofielunoe.com/shop/rings/fold-ring-gold-2/

 11. Umuligt at vælge, der er så mange fine ting – men nu faldt valget på denne fine halskæde :
  https://sofielunoe.com/shop/necklaces/flake-necklace-medium-gold/

  Jeg har et lidt ømt punkt med halskæder, jeg tabte sidste år min elskede 24 kt guld halskæde, som jeg fik i dåbsgave af mine spanske bedsteforældre. Jeg havde gået med den uafbrudt i mange år (tog den aldrig af), men den var faldet af et par gange, hvor den ene del af låsen havde åbnet sig. Begge gange hang den dog fast i mit tøj, og jeg tænkte begge gange, at nu måtte jeg se at få fikset den lås. Men da der så gik en lang periode, hvor den ikke faldt af, kom jeg fra det, og sidste sommer blev den så væk, da jeg en aften opdagede, at jeg ikke havde den på mere. Den var simpelthen gledet af mig uden, at jeg havde opdaget det :-(
  Jeg føler mig stadig lidt nøgen uden den, og har forgæves forsøgt at finde en nogenlunde erstatning for den, selvom det aldrig vil være det samme. Men dels forhandles 24 kt sjældent i Dk og så er det selvfølgelig også ret dyrt.

 12. Mit farvoritsmykke er helt sikkert flake necklace, men hvor er de smukke alle sammen. Sikke en flot konkurrence ?

 13. Smukke smykker – jeg er vild med mange af smykkerne men smukkest er dog Fan Sphere guld fingerring.

 14. Jeg er ret vild med denne https://sofielunoe.com/shop/rings/fold-ring-gold-2/. Når det så er sagt, er det smykke jeg mangler allermest nu en guldhalskæde. For ret præcis to år siden fik jeg en guldhalskæde med en lille “mønt” af min kæreste. Det var på et tidspunkt, hvor jeg ikke passede godt på mig selv og derfor var besvimet flere gange og slog mig meget…. den halskæde har jeg tabt for en måned siden- og jeg er SÅ ked af det.

 15. Så mange fine ting. Tak for at gøre opmærksom på hende!
  Drømmer om disse (og halskæden;))https://sofielunoe.com/shop/earrings/fansphere-earrings-gold/

 16. Fineste fineste halskæde ?? Der er bare noget over at en person har lavet et produkt med egne hænder.

  1. Hjæææælp Emily
   Linket virker ikke. Så kan ikke slå fra at jeg får mail når andre tilmelder sig
   Min mail Boks helt fuld
   Vil du hjækpe

 17. Så lækker præmie! Den gad jeg virkelig godt at vinde. Jeg mangler sådan en klassisk feminin guldhalskæde, som alligevel har både lidt kant og detajler, og som går til alt ???

  Mit yndlingssmykke hos Sofie Lunøe er faktisk et sæt – nemlig vielsesringene Wedding Ring 02 – Ellipse Ring. De vil være helt perfekte til min kæreste og jeg, når vi skal giftes næste år ???❤️

 18. Så lækker præmie! Den gad jeg virkelig godt at vinde. Jeg mangler sådan en klassisk feminin guldhalskæde, som alligevel har både lidt kant og detajler, og som går til alt ???

  Mit yndlingssmykke hos Sofie Lunøe er faktisk et sæt – nemlig vielsesringene Wedding Ring 02 – Ellipse Ring. De vil være helt perfekte til min kæreste og jeg, når vi skal giftes næste år ???❤️

  https://sofielunoe.com/wedding-rings/

 19. Ah men altså!?

  Jeg har gået såååå længe og drømt om “din” halskæde. Jeg, ligesom dig, elsker smykker man kan leve i (kalde os dovne eller minimalister ?).

  Da jeg er sygemeldt så har det kun været en drøm med den kæde, men måske drømme kan blive virkelighed… ??

  Har siddet og kigget på sofies webshop så mange gange og det er svært at vælge en favorit. Men lige nu er det de er smukke earstuds.
  https://sofielunoe.com/shop/earrings/fan-sphere-ear-studs-mini-gold/

  Hav en dejlig dag Emily! ❤️

 20. Øjjjj jeg elsker den halskæde! Den er bare så simpel og stadig med fine detaljer og utrolig smuk:-))
  Det er svært at vælge en yndlingsting fra hendes webshop, da din halskæde er min all time favourite, men de her øreringe er virkelig også flotte;
  https://sofielunoe.com/shop/earrings/flake-earstuds-small-gold/
  Krydser alt hvad krydses kan for, at jeg er den heldige vinder af halskæden!
  Må du have en skøn dag Emily
  Kh Freja

 21. Denner ring er så smuk. Håber den en dag sidder på min finger <3https://sofielunoe.com/shop/rings/fold-ring-silver/

 22. WOW! så fine! nu skal jeg ALSÅ have hul i mine øre. Det må blive mit sommerferie ønske nr.1

  Tak for en hyggelig blog, nyder at læse med, men finder desværre, (hø, hø!) for mange ønsker jeg næste ikke kan leve foruden!

  POMPON EARRINGS
  2.975 DKK
  Material / oxidized silver

 23. Så enig- De bedste smykker er klart dem man aldrig tager af ?
  Jeg har også en Sofie-kæde som jeg næsten altid har på, men den er ikke i webshoppen. Så mit ynglings fra shoppen er 3DNA ørehængerne, selvom her er mit par også lidt anderledes, sat på pind med brilliant.

  https://sofielunoe.com/shop/earrings/3dna-earrings-small-gold/

  Det er det bedste ved Sofies smykker, hun kan tilpasse dem, så de passer lige til det man drømmer om og ens ansigtsform ?

 24. Kan faktisk allerbedst lide yndlingshalskæden her – men Fold Ring i guld er nu også SÅ fin :-)

 25. Efter at have set flake round-halskæden her på bloggen, har jeg længe ønsket mig den. Den er ret dyr jo, så krydser fingre for at være så heldig at vinde den :)

  Det må helt klart være mit yndlingssmykke ud af dem, hun har lavet, men jeg kan desværre ikke finde den på hendes hjemmeside. Jeg linker derfor i stedet bare til selve hjemmesiden.

  https://sofielunoe.com

 26. Åhhh! Den er så utrolig fin, din halskæde – hvor ville jeg være en lykkelig ejer af sådan en :) Så er det jo nærmest ligemeget om man har en krøllet Tshirt på, eller at man ikke liiiiige kan passe nogen af favoritkjolerne denne sommer ;)
  Der er så mange fine smykker i den shop….men intet så fint og “lige mig” som den halskæde. De herøreringe er dog også pænt cool! https://sofielunoe.com/shop/earrings/3dna-earrings-small-gold/
  Tør næsten ikke tro på at jeg kan være så heldig, men krydser altså fingre alligevel ;)

 27. Flot konkurrence! :) Jeg mangler sådan en halskæde, man bare altid har på – har mine sædvanelige øreringe, ur og et armbånd. Mangler bare lige prikken over i’et ;) Jeg har først opdaget Sofie Lunøe efter du har skrevet om hende, og der er virkeligt mange flotte ting! Særligt halskæden Fan Sphere Necklace er da bare noget så fin (https://sofielunoe.com/shop/necklaces/fan-sphere-necklace-medium-gold/) og ellers er hendes Fold Earrings da også så fede, virkelig grafiske og anderledes (https://sofielunoe.com/shop/earrings/fold-earrings-gold/) <3

 28. Så flot en halskæde. Den ville jeg bestemt elske at kunne kalde min <3

  Jeg synes hendes flake earrings i guld er så flotte også. Kan dog ikke finde ud af at linke her fra mobilen. Håber man kan deltage alligevel ???❤️

 29. Jeg er helt vild med blandt andet 3DNA-necklace – gold – small? Foruden din fine halskæde med mønten srlvfølgelig!? Jeg ville virkelig blive glad for så fin en fødselsdagsgave til på torsdag??☀️??

 30. Wowww sikke en konkurrende / disse øreringe er jeg ret vilde med! Og har længe kikket på din halskæde så jeg håber ??