5 videoer til din tirsdag

Vil du have urimeligt lækre Jeanne Damas’ makeup-tricks, gode råd til at få mere grønt indenbords i julen, få mine og Emilie Liljas tips til at komme over hjertesorg, lære din hund tricks eller se den smukkeste vaginavideo, så er du havnet helt rette sted. Lidt af en blandet landhandel kunne man måske mene, men her er 5 gode, lærerige eller slet og ret smukke videoer, som jeg er faldet over på Youtube på det seneste.

Måske de kan forsøde trætte tirsdag en anelse ♥

Har du haft kærestesorger? Eller skal du slå op med en kæreste (eller tage en anden stor beslutning)? Kig med, når Emilie og jeg taler om knuste hjerter.

Er vild med både Emma Martiny og Tina Lykkegaard og har allerede lavet deres lækre, grønne ‘julesmoothie’.

Det er ikke denne video som sådan (selvom den også er god), men faktisk hele Kikopups kanal, jeg gerne vil anbefale. Her er der video-tutorials til at lære hunde stort set alt (og lære deres mennesker, hvordan de lærer dem det). Fra de mest utrolige tricks til helt almindelige hverdagssager som renlighed for hvalpe og at gå pænt i snor. Kan varmt anbefale at dykke ned i det store arkiv.

Pas dog på Youtube, når det kommer til hundetræning (og ernæringstips, men det er en anden historie), stol altid på din egen etik og mavefornemmelse, det er ikke et godt sted at browse og der er desværre også meget skidt iblandt. Men Kikopup og Zak George kan jeg varmt anbefale.

Det her er noget af det smukkeste, jeg længe har set. Og jo, det er en reklame for Libresse (som jeg ikke har noget at gøre med), men det gør altså ikke filmen mindre fantastisk.

(Visited 3.675 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Tak for det skønneste råd længe med ” bleed on it”. Jeg grinte for mig selv, men jeg vil helt sikkert benytte mig af det. Tak for en dejlig blog, tak fordi du deler og forsæt det gode arbejde. Juleknus og god energi herfra <3