Fridage

Avra hvor de her fridage har været gode ved mig. Det der med at få en ekstra dag ‘forærende’ kan altså virkelig noget. Håber I også har nydt det? Altså de af jer der ikke skulle arbejde selvfølgelig.

Som I måske kan fornemme lidt i baggrunden, så begynder vi så småt at være færdige med børneværelse. Eller det er nok en sandhed med modifikationer, men der er i alle tilfælde blevet tømt helt for vores egne sager. Og nu hvor hylder, billeder og diverse er blevet taget ned og huller er spartlet ud, så mangler vi ‘kun’ at male. Sengen får også en tur. Med linoliemaling. Vil gerne have at den får en lidt mere neutral farve. Vi pønser også lidt på at male nogle stilistiske bjerge på en af væggene. Han kan jo lige så godt få det ind fra start ;)  Vores surfboards bliver også hængende. Synes de er så pæne og så danner de lidt en himmel over sengen. Med lidt god vilje…

Ellers har vi brugt den lange weekend på ture på genbrugspladsen med alt fra haveaffald   og elektronik til diverse ‘småt brændbart’. Tror aldrig før jeg har ryddet så grundigt op. Ikke engang når jeg har flyttet. Og jeg har flyttet en del. Lørdag nåede jeg både ud at spise morgenmad med søde veninder, i Zoologisk Have at se pandaerne og til den fineste fødselsdagsfest. I går var vi i sommerhuset i Hornbæk med mine forældre og Penny. Plukkede den smukkeste buket lupiner i vejkanten på vejen hjem. Så er det altså sommer.

Forsat god fridag ♥

Ps. I er mange gode drengemødre, der har skrevet, at tæppe under puslebord ikke er et godt match, det er noteret og tak for jeres gode råd (de kan åbenbart tisse langt sådan nogle små tissemænd, når de bliver skiftet). Puslebordet kommer ikke til at stå som på billedet.

 

(Visited 4.155 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Hvor fedt med nogle brugbare mor-til-mor råd?? den havde jeg nok aldrig tænkt på.

  Nu har jeg været lidt væk, men er Penny flyttet hjem til jer igen?

  1. Ja, det er råt for usødet her ;)
   Nej, desværre hun bor fortsat hos mine forældre (min mands allergi er stadig meget voldsom), men jeg ser hende stort set dagligt. Kram E

 2. Som semi-nybagt pige mor (5mdr) skal jeg hilse og sige at piger også kan tisse langt ? derudover gælder det vist for begge køn at de kan skide langt ? min datter har præsteret at skide 3-4 meter!

  1. Haha… sådan ;) OMG! 3-4 meter? Skal jo have afdækning på væggene også så. Lyder til jeg har lidt af en grisset overraskelse i vente <3 Knus E

 3. Jeg vil også tilslutte mig, at tis er det mindste problem med tæpper på babyværelser ?

  Jeg har nu været glad for at have et på vores. Især nu, hvor han kan lege på det – også selv om det er blevet vasket. Mange gange ?

  1. I er gode er I. Så dejligt for mig (og tæppet) ikke at skulle få det som en overraskelse. Må hellere pakke det lidt væk eller i alle tilfælde langt væk fra puslebord. Stort klem E

 4. Haha, nej tis er ikke det største problem. For at komme med et eksempel fra det virkelige liv – ens baby ligger på puslebordet og har lige tisset flot og langt både ud over en selv og selve puslepladsen. Man tager ens baby op på ene arm og forsøger at tørre op med den ledige hånd. Man hører en prut og et plask og både badeværelsesgulv og egne fødder er dækket af en flot gul masse ?

  1. Åh Emily det lyder til du skal rulle det fine tæppe sammen, og tage det frem om et år eller to??men hvor jeg lo af kommentarerne , de mangler ikke humor og realistisk sans dine læsere ??

 5. Af erfaring tror jeg også, at det er en god ide at holde gulvet tæppefrit det første stykke tid :)
  Hvor er dit fine tøj fra? Det klæder dig bare så godt. Og lige et spørgsmål mere, hvor er det, at du køber Pennys fine halsbånd? Brunetten herhjemme trænger til et fint nyt et :)

  1. Modtaget ;) Det er en buksedragt fra Boob, har vitterligt levet i deres vente-/ammetøj, det er så lækkert og behageligt! Pennys halsbånd er købt for mange år siden i Barf-butikken på Peter Bangs Vej. Det er lavet af Masai-kvinder, tror de får nye hjem af og til, men ellers kan man også købe de perlebesatte halsbånd andre steder. Kram E

 6. Du ser som altid mega godt ud!
  Jeg er sådan lidt skabs feng shui interesseret, og det er du måske også med din lidt hippie-agtige tilgang til tingene, som jeg holder meget af. I den ånd tror jeg ikke det er så godt at ligge under surfbræt, men måske man kan kompensere med et eller andet?

  1. Tusind tak Anne. Feng shui har jeg faktisk aldrig snuset til, men nok mest fordi jeg ikke lige er kommet dertil endnu… Hvordan tænker du, at det er dårligt? Kram E

   1. Det er noget med følelsen af/frygten for, at noget kan falde ned i hovedet på en, som så gør at man ikke kan føle sig helt afslappet og tryg og derfor sover dårligere. Det sker selvfølgelig ikke, I know, men det er ligesom teorien. Siden jeg læste om det, har det bare hængt fast, som teorien om at et spejl foran en dør får al energien, som er på vej ind i rummet til at spejle sig og ryge lige tilbage ud af rummet igen. Det er jo noget værre noget. Men Feng shui har sikkert en ide til at sætte en porcelæns frø ved siden af sengen eller noget med en drømmefanger, som så klarer “problemet” :).

    1. Ah på den måde. Jeg tænkte det var lidt hyggeligt og huleagtigt… Hmmm… Nå vi får se om sengen ender med at stå der overhovedet. Stort knus E

 7. Argh, de surfboards der – er de godt spændt fast? Vi havde et maleri, boltet og bastet fast på væggen over tremmesengen, og det faldt alligevel ned en sen nattetime. Resultat: En tur på akutklinikken og baby med blåt øje og skræmmer i ansigtet. Lægen derude sagde, at han på ingen måde fattede forældre, der hængte ting op over en vugge/tremmeseng, og at de så mange skader på den konto. Om det er sandt, ved jeg så ikke.

  1. De har i alle tilfælde hængt der i snart 3 år og de vejer ikke så meget. Men må nok hellere rykke lidt i stativet for at være helt sikker. Puha sikke en grim oplevelse, håber baby er ok igen. Kram E

 8. Syntes faktisk at det var stærkt overvurderet hvor langt den lille kunne tisse og hvor ofte det skete lige når bleen var væk. Men er helt enig i at tæppe er en knap så frisk ide! Med mindre du er klar til at smide tæppet væk om 3 år når der er nok mystiske ting i det til at det kan stå selv!

  1. Haha… modtaget, men godt at høre at de ikke alle har indbygget sprinkler ;) Kram