Blogpause – God sommer

Jeg har overvejet længe om jeg skulle gøre det. Holde en pause fra bloggen.

Det føles angstprovokerende, men også tiltrængt.

Jeg har – med undtagelse af en enkelt uges ferie hist og her de seneste par år – blogget dagligt i snart 9 år. Ofte endda flere gange om dagen.
4.185 indlæg har jeg produceret. Af varierende længe og kvalitet, jovist.

Og jeg har elsket det og elsker det fortsat, men jeg trænger også sådan til en pause. Eller en orlov eller lang ferie om man vil. Til at opleve uden at dele og ikke mindst til at reflektere over bloggen i sig selv og hvor den skal hen.

Vi har først vores ferie sammen i august, Nikolaj og jeg. Så den kommende tid vil jeg bruge på at hente inspiration, evaluere og reflektere. En kreativ pause, hvor jeg overvejer om og hvordan jeg vil blogge i fremtiden. Om noget skal sløjfes og om andet skal til. Hvordan frekvensen skal være og hvordan jeg kan dele, uden at sprede mig selv for tyndt ud og samtidig forblive både udfordret og relevant.

Jeg kan godt lide at tænke på denne pause, som det musikere gør, når de tager i sommerhus eller ud i en ørken i Texas i en måned for at skrive musik eller indspille. Det gør de jo heller ikke, mens de er på tour. Det er lige akkurat sådan en krea-pause, jeg har brug for, her efter snart 9 år.

Jeg kommer til at svare på kommentarer de næste par dage, for jeg er så glad over jeres store engagement på især den seneste håndfuld indlæg. Det fortjener svar. Men efter det klapper jeg computeren i og så skal jeg opleve, inspireres og mærke efter. Og også bare nyde sommeren, trække vejret, plukke blomster, bade, spise jordbær og læse.

Jeg ønsker jer den bedst tænkelige sommer og glæder mig til at ‘se’ jer igen på den anden side ♥

Mange klem
Emily

Rigtig god sommer ♥

(Visited 9.361 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

60 Kommentarer

 1. God beslutning! Rigtig god sommer til dig.

  Jeg håber på noget mere sundheds-, yoga- og livsstilsindhold, som du åbnede lidt op for fornyeligt. Det kunne være super hyggeligt at blive inspireret på en ikke-(selv)højtidelig måde.

  Tak for en rigtig dejlig og inspirerende blog!

  /Anne-Mette

 2. Hej Emily. Velfortjent med en blogpause/ferie. Det kan jeg godt forstå du trænger til ☀️ Jeg håber dog i al beskedenhed at du kommer frem til, at du vil blive ved med at blogge ???☀️

 3. Rigtig god ferie søde Emily. Blev lige et øjeblik lidt bange for at det var en længere varende pause men det var det jo heldigvis ikke da jeg fik læst indlægget. Nyd din ferie ?☀️????Kh. Tanja

 4. Du vil blive savnet ❤️
  Jeg ønsker dig nu alligevel en skøn “orlov”, og håber du får det ud af den, som du ønsker ?
  Jeg er vild med dig og dit sted her præcis som det er. Jeg tænker at alt du giver dig i kast med, bliver godt.
  Det giver bare altid god mening at følge med her.
  Jeg håber, at du kommer stærkt tilbage.
  Ha’ en skøn sommer ☀️
  Pas godt på dig selv ❤️
  Knus Karina

 5. De allerbedste ideer kommer også bedst frem, når man har tid og ro omkring sig??
  Ønsker dig en rigtig god sommer☺️☀️???

 6. Tak for en dejlig blog. Jeg synes det lyder som den mest selvkærlige og fornuftige beslutning at bloggen holder ferie. Jeg tror vi alle kunne trænge til en ferie fra SoMe ?
  Jeg vil glæde mig til at læse dine indlæg på bloggen efter ferien.

 7. Nyd din sommer og din blogpause rigtig meget – det er velfortjent efter alle de indlæg ;-) Jeg elsker at følge med i dit digitale univers, og håber naturligvis meget på, at du vender stærkt tilbage igen efter ferien og tænkepausen.

 8. Verden bedste idé! Og det siger jeg ikke fordi, jeg gerne vil undvære din blog, men fordi det er så vigtigt med sådanne pauser. Til at tænke og leve uden at dele det hele. Nyd sommeren!

 9. Kommer absolut til at savne din bloginspiration. Du er en af mine favoritter, når det kommer til bloggerier. Allermest når du graver et spadestik dybere, men også i den lettere ende. Glæder mig rigtig meget til at blive inspireret på ny efter din velfortjente pause. Nyd roen <3

 10. Rigtig god og dejlig sommer! Håber ikke, det bliver til et permanent farvel til bloggen, nyder sådan at følge med herinde <3 men dit hjerte skal selvfølgelig være med i det hele!

 11. Rigtig god sommer til dig ?, en rigtig god og klog beslutning at holde en pause. Du er en fantastisk blogger og giver os, der følger dig på mange fine ting med på vejen. Tak for det! Men jeg ved også selv af egen erfaring, hvor vigtigt det er, at lytte til sig selv og finde en balance i hvor meget og hvad man skal dele ud af. Jeg ønsker, du finder din vej i det og vil komme til at savne dine indlæg.
  Mange sommerhilsner
  Til dig

 12. Jeg vil også ønske dig en dejlig sommer. Pausen er dig vel ondt.
  Jeg holder sådan af dit univers “herinde” og af de gennemarbejde indlæg – aldrig bare en sludder for en sladder. Barrieren er høj, men det “herinde” er også bare et pudsigt sted.
  Håber, når lysten er der og du har levet livet analogt, at du igen vender tilbage ?

 13. Jeg vil savne “dig”, hehe, men i den grad fortjent med en rigtig vaskeægte ferie. Og jeg ønsker dig en skøn en af slagsen.

 14. Velfortjent med en laaaang pause! Nyd det ?? Glæder mig meget til du “kommer tilbage” – indtil da må jeg genlæse en masse af de gamle indlæg ☺️

 15. God beslutning – total opbakning herfra.
  Jeg glæder mig til at læse med igen på den anden side af sommeren.
  Nyd det,
  Bedste hilsner Mette

 16. Rigtig god sommer & nyd en meget velfortjent pause ☀️??. Glæder mig til du er tilbage igen ?.

 17. Rigtig god sommer! Og tak for din vidunderlige blog indtil nu. Spændende at se hvad den kreative pause føre med sig.

  At lytte til kroppen, trække vejret og trække stikket er så vigtig og godt for sjæl og krop <3

 18. Rigtig god sommer Emily, håber den bliver fyldt med alt det du holder af!
  Jeg tør næsten ikke som den eneste spørge om vi heller ikke får et lille Instagram kig nu og da?? Nå men jeg gjorde det..?
  Nyd alt hvad du kan og kom snart tilbage med dejlige skriv???

 19. Det er dig vel undt med en “rigtig” feriepause, ligesom vi andre med 8-16-job har. Nyd det! Jeg glæder mig, til du stempler ind igen ;-)

 20. Nyd det – vi har alle brug for at trække stikket og ikke være på. Det må man også godt selvom man er Blogger (Sustain Daily og Valdemars ro holder også sommerferie) <3 Jeg synes det er dejligt og rigtig betryggende at du kan mærke dig selv og handler på det – følger jo dig fordi jeg synes du er inspirerende! At leve sine værdier – det mener jeg er vigtigt. Rigtig god sommerferie :)

 21. Det lyder som en rigtig god beslutning Emily. Jeg håber at du får en skøn sommer og får en masse uredigerede oplevelser, hvor du ikke skal tænke på hvilken vinkel det hele tager sig bedst ud fra.

  Har nydt at følge med i dit univers og håber at du senere har mod på at blogge på samme eller (måske) i mindre omfang end du gør nu.
  Det har sikkert ikke været en nem beslutning, da det vel er din primære levevej nu.

 22. Kære Emily.
  Du gør så klogt i at holde fri og lægge alt det digitale fra dig!
  Din blog er helt fantastisk, men det er stadig din ejendom og du er også nødt til at slippe den helt en gang imellem.
  Du virker som utrolig ansvarlig over for dine læsere, og det er rigtig fint. Men lige som alle andre har du også lov til at tænke dig fri for alle deadlines m.fl.
  Tag en dejlig lang pause og så vil alle os, der elsker at klikke ind her og læse med på din super fine blog glæde os til at du vender tilbage med fornyet energi.
  Rigtig god sommer.
  KH Hanne
  ?☕️?☀️??????????☀️☀️??????????‍♀️☀️???

 23. God ferie, Emily, vel fortjent og god idé med pause til input. Du er så dygtig og jeg hygger mig med at tjekke ind på dit domæne, når jeg har brug for en pause i løbet af mine skrivedage. Tak! og På gensyn. Naja

 24. God ferie til dig! Det må siges at være velfortjent efter så mange indlæg :)

  For en lille hilsen med på vejen: Jeg er vild med dit blogunivers, og din blog er en af de første jeg besøger, når jeg ellers slår skærmen op og søger inspiration :)

  God sommer!

 25. Jeg er ny læser og vil blot lade dig vide, hvor meget din blog og især emner om at passe godt på sig selv har hjulpet mig. Jeg læste din bog fornyeligt og forsøger at implementere hverdagsglæde og samle på gode ting. Tak. Nyd en meget velfortjent sommer med masser af glæde og ene gode ting. Jeg håber, du vil fortsætte bloggen efter sommeren. Venligst, Milla.

 26. Det er så velfortjent! Jeg håber du får den dejligste sommer og at du vender tilbage til dit fantastiske (!) univers med fornyet energi ?

 27. Du vil i den grad blive savnet, men sikker en velfortjent pause. Tak for altid velskrevne og spændende indlæg! Hav en rigtig god sommer ☀️?

 28. God sommer og vel fortjent pause fra blog Emily! Jeg er ikke en der kommenterer meget, men er trofast leser og stor fangirl! Jeg setter stor pris på variasjonen i dine innlegg, fra personlige til beautytips, reiseinnlegg, spisesteder i København, dine outfits og små ting. Du er genuin og ærlig, og alt dette gjør din blogg til den ene jeg alltid sjekker innom uansett :)

 29. God sommer Emily!
  Jeg glæder mig til at følge med på den anden side! Mere bæredygtig inspiration ville jeg sætte stor pris på.

 30. Rigtig god sommer – nyd det. Håber du får slappet af og får en sommer fyldt med glimmerøjeblikke ✨✨ klem fra Italien ?

 31. Rigtig god sommer <3 Det er meget vigtigt at huske at holde en pause i ny og næ, ikke mindst for at kunne revurdere og tænke nye tanker – go' sommer! <3

 32. Så flotte billeder!
  Rigtig god sommer, søde Emily. Jeg glæder mig til at se, hvad du får fundet frem af (hjerne)gemmerne, når du vender tilbage igen <3

 33. Dejligt du tager dig din tid Emily, nyd den ❤ velfortjent uden tvivl. Jeg håber inderligt, vi får dig at se på bloggen igen, du er mit fix, min inspiration, og har været det i flere år, du berører folk mere end du ved, tror jeg ?

 34. I mine øjne en af Danmarks bedste bloggere – du fortjener om nogen den pause :-) Enjoy!

 35. Kære Emily

  God sommer❤️ masser af positive tanker og ønsker for dig og dine? Tina

 36. Rigtig god sommer herfra :)

  Jeg håber ligesom Anne Mette, om mere sundheds-, yoga- og livsstilsindhold. Føler du har en særlig ro omkring emnerne, så man mere kan forholde sig til det. :)

 37. God krea-læse-bade-inspirations-kvalitetsferie. Det lyder sgu da helt vildt rart? Det kan jeg godt forstå du har brug for :) Glæder mig til du vender tilbage. Kh

 38. Hej Emily!

  Jeg har overvejet at prøve curly girl metoden, men kan læse mig frem til at du ikke længere bruger balsamvask, men blot en sulfatfri shampoo. Hvordan kan det være? Jeg ved ikke hvor jeg skal starte, jeg har en høstak som engang var krøller, og vil bare gerne have liv i det igen. Jeg vasker kun hår to gange om ugen, med en silikonefri shampoo. Håber du har lyst til at svare! Vil virkelig gerne være venner med mit hår, ligesom dig.