Forandringer

Så er jeg hjemme igen. Eller næsten da. Savnede mit hundedyr så meget, at jeg tog direkte fra Kolding – hvor vi sagde farvel til campingvognen – til mine forældres sommerhus i Hornbæk, så jeg kunne kramme på og gå en tur med Penny.

SÅ dejligt at se hende igen ♥

Og så rigtigt hjem i morgen. Ovenpå to ugers campingmagi i vores fine, lille land, som jeg holder mere og mere af, jo mere jeg oplever af det. Men nu er det tilbage til hverdagen og den er jeg klar til. Også selvom en del af mig bare havde lyst til at fortsætte ud på vejene i Danmark og siden Europa med campingvognen bagpå (mens en anden del glædede sig til at gå i bad uforstyrret og i mere end 3 minutter ad gangen), så har denne her lange, langsomme sommer også gjort mig så godt, hvad angår energi og inspiration. Og jeg er ret klar til at ‘komme i gang’ igen. Både på mit nye arbejde, som jeg starter på næste uge, men også med bloggeriet, som jeg har savnet.

Jeg tror og håber, jeg har fundet en god form til bloggen fremover, så jeg fortsat kan anbefale, dele og berette, om alt det jeg godt kan lide, men også have tid og plads til mit nye job. Jeg kommer til at blogge omtrent hver anden dag. Nogle gange lidt mindre, nogle gange lidt mere. Det får vi at se.

Men I kan altså som udgangspunkt regne med, at der er nyt herinde 3-4 gange om ugen ♥

Emnerne, nye som gamle, luftede jeg lidt for jer her, men jo mere jeg tænker over det, jo mere har jeg lyst til, også at få jeres besyv med. Hvis der er noget, jeg har lært i de snart ni år, jeg har delt på domænet her, så er det, at denne blog for alvor eksisterer og lever sammen med og i kraft af jer. Og det er samtidig det, der gør, at jeg sætter den så højt. Det er slet og ret et fællesskab, jeg ikke vil være foruden.

Derfor vil jeg blive så glad, hvis I har lyst til at byde ind med, hvad I gerne vil se (mere af) og hvad I godt kan lide. Måske I har en idé til et enkelt indlæg eller til en hel serie af dem? Noget jeg selv overser, fordi det er helt comme il faut for mig, men som er interessant, lærerigt eller bare hyggeligt for jer?

Jeg er også ved at få lavet en opdateret version af bloggens design, så hvis der er noget, I savner eller ønsker jer, på den mere tekniske side, så er det også nu, I meget gerne må pippe op. Så ser vi på, om det giver mening og kan lade sig gøre. På forhånd tusinde tak.

Takker is og rosé for, at jeg har fået bryster (helt klart et hit) og for at jeg ikke kan passe mine jeans (knapt så praktisk).

På klassisk sensommer/back to school-manér, har jeg lyst til forandringer og forbedringer over hele linjen. Stort som småt. Og mens ændret jobsituation burde være rigelig forandring i sig selv, så har jeg også en voldsom lyst til at få pandehår (det sker en gang hvert tredje år) og stramme lidt op på kropsfronten. #holidayweight som en følger så sødt skrev til mig her.

Det var lidt hyggeligt. Altså lige at blive mindet om, at jeg ikke er den eneste, der lægger mig lidt ud om sommeren. Hvor andre tager på omkring jul, så er det sommeren, der får mine jeans til at stramme. Måske I er nogle, der har det lige sådan?

Tyvstartede lidt på ‘not so extreme makeover – home edition’ inden vi tog til Jylland. Sengetæppet er flyttet ind på sofaen, der således ser helt anderledes ud. Dejligt når der ikke skal mere til.

I en helt anden, men mindst lige så overfladisk og forandringslysten genre, så har jeg indretningskriller og det kribler i fingrene for at flytte rundt og give hjemmet en lille makeover. Og helst uden at købe nyt. For vi mangler ikke noget. Men derfor kan man jo godt have lyst til at indrette og gøre ved.

Mit øje trænger til forandring af og til og tænker, at det er muligt at tilfredsstille den lyst, men uden at det kræver nye ting i større skala. Så jeg planlægger at bytte, genbruge, finde brugt og lave om på og med det, vi allerede har. Og så måske lidt nyt til væggene, en klat maling og andet i småtingsgenren. Det bliver efterårsprojektet.

(Visited 9.224 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

60 Kommentarer

 1. Hvor har du fået arbejde henne? Eller det kommer der måske et separat indlæg om ? tillykke i hvert fald!

 2. Jeg tænker på:
  Flere hyggelige tilbageblik ala det du lavede fornyligt med Emily/bloggen for 10 år siden vs. nu.
  Mere indretning.
  Boganbefaliner.
  Flere hverdagsindlæg som er skrevet i nærvær og i nuet – det savner jeg ofte ved de større blogs, hvor meget synes at være skrevet mange dage i forvejen (ikke at der ikke også skal være plads til det – det hele skal jo gå op, er jeg sikker på).
  Hav en skøn uge, Emily :)

  1. Helt enig med ovenstående :-) indretning og boganbefalinger læser jeg gerne.
   Også måske refleksioner over et aktuelt emne der er oppe.. ikke at der skal gå politik i den, men det kan være så mange forskellige ting.. kunne måske skabe lidt debat i kommentarsporet :-) og sat i relation til din egen tilværelse.. uddannelse, bolig i København, grøn debat, kultur, arbejdsliv, for bare at slynge idéer ud :-)

 3. Årha, mine jeans strammer også lidt ekstra efter en lang sommer med is-vejr hver dag!

  Jeg er vild med bloggens nye “grønne”-stil og synes det kunne være fedt med et indlæg om miljøvenlige beauty produkter – særligt er jeg selv udfordret på engangsbrug af vatrondeller og vatpinde. Det kunne også være fint med en præsentation af alle dine yndlings grønne alternativer / miljøvenlige produkter helt generelt.

  1. Jeg er helt enig med Trine! Jeg vil også rigtig gerne læse mere om bæredygtighed og især indenfor områder, som jeg ikke er så kendt i, så jeg lapper det i mig når du skriver om bæredygtig sminke blandt andet :-)

  2. Jeg har hyret min mor til at hækle vatrondeller til mig. De ryger bare i vaskemaskinen sammen med håndklæderne. Så bruger jeg kun engangs-vatrondeller, når jeg rejser.

   Pro tip, hvis du har et barn: De funker lige så godt til at tørre en lille mund med. Og så slipper man for at lægge en vaskeklud sammen.

   Tror, min mor digtede en opskrift selv, men her er en: https://www.alt.dk/haandarbejde/hakl-selv-haklede-vatrondeller

 4. Jeg glæder mig enormt meget til at læse noget mere om minimalisme (som du allerede har varslet). Måske kunne du interviewe nogle personer, der tager bæredygtige valg/er mere end almindelig minimalistisk/bæredygtige.
  Selv har jeg lige ryddet ud i garderoben i dag og katalogiseret alt så jeg ved præcis hvad jeg har og kan skaffe mig ting jeg mangler, og ikke købe unødvendigt :)

 5. Jeg Er vild med
  10 ting jeg vil lave..
  Alt det grønne/bæredygtige – både ift. Livsstil, produkter, mode osv!
  Hunde og camping – ja tak!
  Sundhed/sunde opskrifter og træning/løb :-)
  Tak for en skøn blog!

 6. Jeg elsker tanke-indlæg, hvis man kan kalde dem det. Hvor du bare skriver om stort og småt. Og også indlæg der kikker tilbage “hvad ville jeg sige til mit 20-årige jeg”, og sådanne tanker omkring livet – hvordan det går op og ned, og der ligesom er en grund til det hele :-)

 7. August er den tid på året min vægt topper- jeg elsker rose, is, jordbær med fløde og nye kartofler med smør!

  Mere beauty, bæredygtighed, sundhed og så helt klart venindebogen. Synes især de “lidt mindre kendte” kvinder har været enormt spændende! Fx Christine Danielsen, som jeg aldrig havde hørt om før, men som er en ægte powerkvinde!

 8. Dine små ting indlæg er en klar favorit hos mig – og er nogle af de eneste i indlæg jeg læser helt helt troligt og med det samme! ❤️

 9. Åh, jeg er glad for at høre, du vil få så meget tid til at blogge stadig! Jeg er i virkeligheden fan af det meste, der kommer fra din hånd. Jeg bruger ofte dine indlæg som inspiration til det gode liv., og jeg kan rigtig god lide dine reportager.
  Du har skabt et univers, som er let genkendeligt, og det bliver spændende at se dig twiste det en smule i den grønne retning. I den henseende synes jeg, det er rigtig interessant, hvis du gennem dit stærke brand kan få eksperter i tale til små bloginterviews. Det er selv noget, jeg gerne vil arbejde med på min blog. Som uddannet journalist er det også nærliggende for mig – jeg har bare ikke helt skabt den platform, som du har. Endnu! :)

 10. Jeg elsker dine ‘Små ting’, bogklub og trænings/balance/bevægelse indlæg :) Men som en pige på cirka samme højde som dig er jeg er også svært glad for dine Weekly Wanted og outfit indlæg. Du inspirerer mig og jeg synes fint, at den slags indlæg kan eksistere sammen med bæredygtighed og et grønt fokus. Så jeg håber på fortsat hverdagsglamour og glæder mig også til at høre mere om dit nye job. Rigtig meget held og lykke :)

 11. Dine “10 ting jeg vil i…” er rigtig god inspiration ??

  Jeg ved ikke, om det er teknisk muligt, men en lidt mere overskuelig opskriftsamling ville være dejligt. Der er efterhånden mange, og ind imellem er det lidt svært (for mig i hvert fald) at finde tilbage til en opskrift.

 12. Gerne flere outfits billeder! Du er god til at sætte farver sammen. Syntes ikke der har været helt så mange som der plejer desværre. Plejer tit at se dine outfits billeder igennem inden jeg skal ud og shoppe

 13. Jeg har overhovedet heller ikke opfanget at du har fået “et ægte job” ☺️ Det glæder jeg mig til at vi skal høre mere om ?
  Du er min absolutte yndlingsblogger, og vil næsten hellere kalde det “yndlingsperson at følge”. Du virker altid så nærværende, glad og man kan oprigtig mærke igennem dine opslag hvordan livet bare gør dig lykkelig ind i knoglerne, om det så er surfing, camping eller hygge med Penny ?❤️
  Håber ikke at din blog ændrer sig en forfærdelig masse, for jeg er vild med det hele. Nature Emily, Surfer Emily, Hunde Emily og jeg kan blive ved ?
  Bliv ved med det som du allerede gør. Du er vitterligt den eneste, hvor jeg trykker på “link i bio” ☺️
  Jeg er som mange andre også især tosset med “10 ting jeg vil…”, bogklub (og inspiration til læsning) glimt fra jeres skønne lejlighed, rejser mm.
  Du er for sej ???

 14. Jeg ved ikke om det er er emne du har lyst til at åbne op for her inde, men jeg er selv relativ nydiagnosticeret med PCOS og synes flere af dine tanker/ting du gør her omkring kunne være spændende :-)

 15. Jeg kan godt lide bogklubben (selvom jeg sjældent får læst bøgerne), outfits, VENINDEBOGEN, dine opskrifter, og tankerne om at leve grønt/ sundt/ tage det roligt. Hundeindlæg (især om hundetræning) og indlæg om at gå fra supershopper til minimalist både på indretnings- og påklædningsfronten kunne også være spændende. Hvordan føler man sig lækker uden at købe nyt? Og så kan jeg godt lide, når dine skønhedsfavoritter også er kemifri. Og hårtutorials – du har jo det flotteste hår! Måske et forslag herfra kunne være noget om at køre en forretning og karriere – hvilke tanker gør du dig om ambitioner vs. work/ life balance? Og så har jeg lidt det modsatte problem af pcos (dvs en hormonel ting), så kost og motion har også interesse.

 16. Jeg er vældige begejstret for 10 ting jeg vil lave i.., Små ting, Bogklub og al det grønne!

 17. Jeg er pjattet med dine friluftsindlæg – uanset i hvilken grad. Ellers synes jeg det er hyggeligt bare at følge lidt med i alle aspekter – mad, bolig, træning, tanker osv. synes du har gjort det rigtig godt det sidste års tid og er ret pjattet med at bloggen ikke har så mange dagens outfit indlæg. Btw. har du nogen idé til hvor man købe en Napsack – gætter på din er fra Poler og den er udsolgt over alt ?

 18. SÅ glad for, at vi stadig kan regne med ugentligt indhold herinde <3 Skulle jeg ønske mig noget, så var det følgende:

  1. Flere "tilbageblik" som det, du lavede før sommeren – f.eks. din stil før og nu eller med nedslag i en bestemt periode – hvor du ligesom giver baggrundhistorien og reflekterer lidt over perioden. Det var rigtig skægt at læse og kunne godt ønske mig flere af den slags indlæg.

  2. Ifm dit grønnere fokus: Garderobeovervejelser/opbygning. Hvordan prioriterer du, hvad du skal købe? Hvordan sorterer du i garderoben? Hvordan bliver du inspireret? Og hvordan holder du indkøbene på et minimum og får sat hele garderoben i rotation?

  3. Hvad du spiser i løbet af en dag – kunne være så dejligt med lidt forslag til PCO-venlige hverdagsmåltider og snacks, og måske nogle tips til at holde sit blodsukker stabilt. Labber det i mig hver gang, du har sådan nogle opskrifter på bloggen :)

  TAK for verdens bedste blog!

 19. Gerne endnu mere bogligt! For min skyld må du hjertens gerne begynde at skrive (mere) om bøger uden at de er en del af læseklubben. Og så slubrer jeg alt i mig, hvad du kan spytte ud om bæredygtighed og grønne tanker :)

  Knus

 20. Jeg vil rigtigt gerne læse mere om løb – dine rutiner, hvordan du varierer det, “udstyr”, og hvordan du bevarer motivationen. Elsker egentlig selv at løbe – også langt – men har svært ved at komme i gang igen oven på en graviditet og barsel. Og ved, hvor meget det er det mentale, det styrer det.

  Derudover vil jeg rigtig gerne læse mere om Penny og om det at have hund og træne hunde – frilufts-Emily, om du vil?
  Elsker hunde og har selv hund❤️

 21. Dine ferie og friluft indlæg er helt vildt skønne! Mere i den dur :)
  Er helt vild med alt du har gang i med bæredygtighed som kan bruges i hverdagen, så også gerne flere af den slags indlæg. Men generelt en fantastisk blog du har, jeg læser med ligemeget hvad du smider op ?

 22. Jeg er mest interesseret i hverdagsindlæg som “Små ting” og “10 ting” der bliver nævnt flere gange. Jeg kunne også godt tænke mig flere outfitbilleder – ikke så meget shoppeindlæg, men mere hvordan du sammensætter dit tøj, det er du så god til. Og jeg er også vild med opskrifter. Kan huske du engang lavede et om madpakker. Nu ved jeg ikke, om dit nye job har kantine, men jeg ELSKER madpakkeopskrifter, haha! Så hvis du har nogle gode tips der, så sidder jeg klar.

 23. Jeg havde nu ikke set, at den er anderledes, din krop. Altså altså, du skinner jo sådan og ser glad ud. Holidayweight eller ej.

  Jeg kan godt lide dine indlæg hvor du op til weekenden, linker til finurlige og sjove ting, som du støder på, på nettet. Det er sjovt at blive introduceret til en andens internet verden og derigennem noget nyt – vi sidder der jo alligevel alle sammen ?. Og små ting!! Så hyggelige og hverdagsnære indlæg. Mest af alt bare de nærværende indlæg, selv om det er et noget ukonkret forslag. Et eksempel er de indlæg du har skrevet om at gå fra én karriere til en anden, at arbejde hjemmefra, og at få det til at gå op i en højere enhed. Og det om PCOS, som selvfølgelig må have været et mere krævende af slagsen, rent personligt. Grunden til at jeg følger med hos dig, er fordi at jeg godt kan lide ‘gennemsnittet’ af det indhold der kommer herinde. Ratioen mellem indlæg med tanke og intellekt og indlæg som eksempelvis linker til en shop, er god. Visuelt er det også rart at være på besøg herinde :-)

 24. Elsker dine anbefalinger, såsom links, bøger, spisesteder, produkter etc. Og veninde-bøgerne samt ‘små-ting’ og ikke mindst de indlæg som er en anelse mere dybe og personlige/reflekterende.

 25. Læseklubben eller andre læseanbefalinger er mine favorit indlæg, da de for mig mest naturligt indbyder til interaktion, hvilket jeg tænker på en eller anden måde er formålet omkring blogging. Et indlæg om hvorfor du blogger, hvad du får ud af det, gerne vil huskes for, eller håber at bidrage med eller lignende, dine tanker omkring at være blogger/lifestyle influencer/extraordinaire ville være spændende synes jeg. Et indlæg om hvad du ved eller antager om dine læser ville også være sjovt, hvad end det er baseret på rigtig data eller bare dine antagelser.

  Af andre indlæg jeg godt kan lide eller gerne vil se mere af, er små ting, selvom det nogle gange føles lidt som en repost af instagram, hvor jeg også følger dig, og 10 ting jeg gerne vil lave i xx. Jeg kan bedst lide føljeton indlæggene, dine hverdagsobservationer såvel som
  livsobservationer er så fine. Du postede et OOTD indlæg for et par måneder siden omkring fornøjelsen ved klassiske levi’s jeans som en nem hverdags beklædning, hvor du koblede det sammen med pyt-musklen, hvilket jeg stadig husker som sådan et fint indlæg, og så synes jeg OOTD indlæg er spændende, men ellers bliver de lidt kedelige hvis du spørger mig. Ligeledes er weekly wanted heller ikke så spændende i min bog, dem kunne jeg godt nøjes med sjældnere. Jeg synes dog helt generelt du er god til at balancerer indlæggene, så der ikke er noget der bliver for meget, i hvert fald ikke i den tid jeg har læst med herinde, men jeg glæder mig til det grønne tiltag du har snakket om. Flere vegetariske/veganske madopskrifter ville også være fornøjeligt, jeg har adopteret din koldhævede bolleopskrift og chili sin carne opskriften bruges hyppigt i de kolde måneder.

  As for blog opdatering, synes jeg egentlig den er meget fin som den er, men det kan godt være lidt svært at finde tidligere indlæg, da tagging systemet ikke er så nemt at finde rundt i, eller så detaljeret, al mad og drikke er under mad og drikke, og ikke inddelt i mad eller drikke.

  Det blev en lang kommentar, håber der er noget du kan bruge.

  Mathilde

 26. Hej Emily

  Tak for en altid inspirerende og farverig blog! Man kan virkelig fornemme det store arbejde og passion, du lægger i din blog ?. Det kunne være rigtig spændende med nogle flere uddybende indlæg om ski og dine yndlingsdestinationer, off-pist for beginners , det vil være spændende at læse om, når skisæsonen inden længe begynder ?

 27. Rent teknisk – når man trykker ind på kommentarerne, og derefter trykker tilbage, så kan man ikke komme tilbage til oversigten. :-) ved ik om det bare er safari som webdesignet crasher med…

  1. Jeg oplever noget lignende fra min telefon. Når jeg har læst et indlæg og trykker ’tilbage’ kommer jeg ikke ud på hovedsiden, men derimod tilbage til den hjemmeside jeg var på før emilysalomon.dk

 28. Hej søde Emily.
  Som en af bloggens lidt yngre læsere (små tyve år) er jeg rigtig spændt på, hvad de nye tider bringer for din blog.
  Jeg fandt din blog, da jeg var tretten/fjorten år og fandt den utrolig relevant dengang, og mistede så interessen for blog-verdenen efter et års tid. Den interesse genfandt jeg i starten af sidste år, og jeg har fulgt ivrigt med herinde siden. Og her i “anden omgang” syntes jeg endu bedre om din blog end første gang jeg fandt den. Det, jeg prøver at sige er, at jeg tror det fungerer ret godt, det der med at skrive og dele ting, der har betydning for dig. Og hvis det for en stund er sundhed og velvære, grøn livsstil og genbrug i højere grad end neglelak og og skønhedstips, så er det ikke noget der skræmmer os læsere væk. Dit indhold er altid af højeste kvalitet uanset emne. Du er en af de mest velskrevne bloggere og dine flotte billeder understøtter dit indhold så fint, at du kunne skrive om hvad som helst, uden at det ville blive kedeligt. For mig er dit velskrevne sprog, dit altid fine og velovervejede ordvalg og dit æstetiske øje, billedmæssigt, i hvert fald noget jeg kendetegner dine indlæg ved. Jeg følger fortsat med uanset i hvilken retning du vælger at tage os med i.
  Kærlig hilsen Patricia ♡

 29. Del 2….

  Jeg ser nu, at min kommentar måske ikke var den mest kontruktive kommentar, jeg har skrevet. Jeg lod mig rive med – ups!
  Jeg ser frem til de her sundhed/velvære/bæredygtigheds-indlæg, du lufter idéer om, da det er min opfattelse at det er noget, der ligesom er over os for tiden i større graf end tidligere. Sådan en lidt ny energi, om man vil. Flere veninder omkring mig er stoppet med at købe nyt tøj og melder sig ind i genbrugsforetninger, hvor man bytter sig til tøj via point. Jeg er selv ramt af sådan en “nu-smider-jeg-alle-ting-væk-jeg-ikke-bruger-og-lever-mere-minimalistisk”, som du jo også har nævnt selv, nu hvor jeg tænker over det. Denne her større følelse af empati, for planeten, der ligesom er omkring os. Jeg ved ikke, om det bare er en fornemmelse eller en tilfældighed. Men den får du jo også grebet an, når du vælger produkter, eks. indenfor skønhed, som er bedre for planeten, end du tidligere har gjort.
  Også indlæggene der handler om sundhed er et hit her. Hvad end det er motion eller hormoner, humør eller følelser. Jeg synes, det er fedt at få lidt af det hele med!

  Hej igen ♡

 30. Kære Emily

  Jeg er så glad for, at du fortsætter med at blogge selvom du har fået nyt job. Jeg har læst med helt fra starten og holder meget af dine gennemarbejdede indlæg, din æstetik og din høje kvalitet.

  Du ser ud til at have meget smuk og gennemfugtet hud, så jeg drømmer om indlæg, hvor du skriver om dine hudplejerutine – måske som et halvårligt supplement til dine månedlige skønhedsfavoritter? Meget gerne super lavpraktisk med trin-for-trin ligesom her http://emilysalomon.dk/2017/08/20/night-time-ritual/. Kunne være spændende at se om / hvordan hudplejerutinen skifter i takt med at nye favoritter finder vej til badeværelseshylden :)

  KH Sara

 31. Her er lidt typer af indlæg jeg finder spændende
  – 10 ting jeg vil denne måned
  – Sæsonens must haves, både tøj og makeup. Lækkert hvis det kan være bæredygtigt. Og med tøj kan det sagtens være tøj du allerede ejer men som bare ikke har været brugt så meget den tidligere sæson
  – små ting
  – op og ned

  :)

 32. Jeg synes en dagbog over din dag og alle de praktiske foranstaltninger der følger med som blogger kunne være spændende. Når du laver et samarbejde, hvad indebærer det så bag kulissen osv. Synes ofte at bloggere undskylder det som en kedelig del, men synes det er mega spændende – og det synes jeg også at kommentarfeltet kan afspejle:-)

 33. Jeg er ret vild med “10 ting, jeg vil lave i xxx måned”, gerne med en snert af hverdagsglamour. For mig er de indlæg super inspirerende, fordi de minder én om alle de små ting, der er vigtige at huske på i hverdagen.
  Som andre også skriver, holder af jeg også af de indlæg, der handler om de lidt større ting, som flytte ud af byen/blive boende-indlægget eller de indlæg der handler om en grøn omstilling og om at leve et mere simpelt liv.

 34. 10 ting jeg vil lave i…
  CAMPING
  Guides om lettilgængelige rejsemål – som Danmark, Sverige, Norge og Nordtyskland
  Alt om Penny <3
  Tanker om og reflektion over livet
  Bæredygtige tiltag – fx mad

  Jeg er ikke så begejstret for indlæg, der opfordrer til forbrug (men jeg ved godt, at der særligt her ligger noget indtjening for dig, og tingene skal jo hænge sammen). Tænker særligt på indlæg som ‘Månedens beautyfavoritter’.

  Tak for dine altid velformulerede indlæg :)

 35. Hvor hyggeligt du spørger os til råds?
  Først og fremmest tak for en skøn & inspirerende blog! Jeg er vild med boganbefalinger, Weekly wanted og vil gerne høre mere om det “grønne”.
  Forøvrigt synes jeg det lyser ud af dig, at du har haft en skøn sommer & ferie! Held og lykke med det nye job!

 36. Jeg gad godt læse lidt mere om grøn levestil og rene og naturlige brands og produkter der findes derude ? ellers vil jeg bare sige tak for at vi må komme med ind i dit lille univers – jeg personligt er vild med det. ?

 37. Jeg er især vild med dine weekend-links, som tit har budt på både gode grin og spændende artikler. Det har både inspireret mig til at blive røræg-mester (a la opskrift i video fra Vouge) og til at oprette Zetland-abbonement i min barsel ??.
  Desuden kunne det være spændende at følge med i dit bæredygtige indretningprojekt!

 38. Hey Emily❤️
  Jeg er rigtig glad for dine indlæg “små ting”, som er rigtig hyggelige og rare. Jeg er også virkelig begejstret for dine små tiltag i forhold til minimalisme og miljø!
  Jeg kunne godt tænke mig flere outfit-billeder og tips til hvordan man kan sammensætte garderoben på nye måder. Elsker din blog!! ???

 39. Når du samler skrald på stranden og får det til at ligne kunst. Efter en meget varm sommer tænker jeg mere på global opvarmning, men også på hvordan jeg kan skåne miljøet. Indlæg om bæredygtig mode vil jeg gerne have mere af:)

 40. Hej Emily,
  Altså, altså, STORT tillykke med dit nye job. Jeg håber, det bliver spændende og fremragende :)
  Jeg kan allerbedst lide små ting, 10 ting, boganbefalinger og indlæg, hvor du tænker højt og funderer over stort og småt. Der kan man ekstra meget mærke personen bag bloggen.
  Jeg savner sådan det gamle opskriftsoverblik – eller bare et overblik. Det er lidt svært at søge gamle kendinge og hit’ere frem, som det er i det nuværende setup. Jeg ved ikke, om det kan lade sig gøre at fikse, men det ville i hvert fald gøre mig glad :)

 41. Hej Emily

  Glæder mig til at følge dig på bloggen fremover – det lyder til at der er nye ting på vej men i den vanlige gode og inspirerende stil. Jeg vil glæde mig særligt til at følge dine ændringer i hjemmet med allerede forhåndenværende ting – kender så godt til behovet for forandring og så samtidig vide, at vi jo har det, vi har brug for (måske endda mere til :-)

  Din “bæredygtige” tilgang i alle indlæg er enormt inspirerende og selvom det er en “gammel traver” på bloggen, så elsker jeg se dine outfits – giver inspiration til at gøre gamle klude nye ved at bære det på en anderledes måde.

  Sidst men ikke mindst elsker jeg dine litteraturanbefalinger – ja tak :-)

  Har lige lyst til at dele en tanke om forandring uden revolution (i en tid hvor Brinkmann m.fl. opfordrer til nej-hat) måske kan udvikling tænkes sammen med bæredygtighed – hvordan kan vi få eksisterende ting/dyder/måder at gøre tingene på sat sammen på en måde/opdateret, så vi opnår optimering af ressourcer samt en følelse og fornemmelse af at have “ nået til et bedre sted”

  Kh og tanker fra Tina

 42. Er vild med venindebog, små ting, rejseguides (som den fra Sverige). Glæder mig til at læse mere om bæredygtig livsstil og følge din rejse i grøn omstilling! ? I den tråd – gerne meget mere om rejsetips: Danmark og i de nærliggende lande. Du lavede et indlæg om hærvejen på et tidspunkt, det var super godt og meget inspirerende.
  Glæder mig til at se det nye design!

 43. Ift den mere bæredygtige retning kunne jeg vildt godt tænke mig en guide udi vaskepulver/æg/skaller??
  Jeg har længe overvejet at skifte vaskepulveret ud, men synes ikke rigtig der kommer nogle brugbare anmeldelser retur, når jeg forsøger at google mig frem -og der er vist også noget med, at man ikke helt ved hvad de indeholder af uspecificerede e-numre og parfumestoffer? og så kommer jeg ikke rigtig videre?

 44. Hvor lyder det dejligt det hele! Jeg kan saa godt lide naar I anbefaler ting, som vi andre (paa SU…) har raad til, og derved mulighed for at koebe. Som naar Emma Martiny f.eks. anbefaler oeringe fra et maerke, hvor de koster 150 kr. for et par. Eller en destination, home interioer, skjulte steder i vores by osv. hvor det med et SU budget er muligt at vaere med. Jeg foelger gaedeligt med naar I koeber nye tasker til over 10.000 kr. og har laaaange misundelige blikke efter dem, men elsker ogsaa naar I anbefaler accesories osv. hvor alle kan vaere med. Tak for en dejlig blog med oceaner af inspiration!!

 45. KÆMPE hurra for jer altså ♡ Tak for at I giver jeg tid og byder ind. Det er SÅ uendeligt værdsat. TAK.

  Stort møs Emily