Weekend-tid

Jeg elsker vores lejlighed, men det næste sted vi skal bo, SKAL der være badekar. 31 pragtfulde badeværelser med kar her.

Vi har lige spist pandekager i sofaen og senere går turen ud at hente hundedyret og så på søndagseventyr et rart sted. Skov eller strand. Vi har ikke helt besluttet os endnu.

Denne weekend er gået med afslapning med stort A. Har brugt utroligt meget tid i sofaen og stenet Landmand søger kærlighed med bedsteveninden og Nikolaj, set ret mange mere eller mindre mærkværdige ting på Youtube, foruden været til mit livs første pilates-time. Det var dejligt og hårdt på en helt anderledes måde. Kan mærke det niver godt helt inde i ballerne og de dybe mavemuskler i dag. Ellers er det bare alt det ‘kedelige’, men egentlig også det, der er forkælelse og self love for mig: Rengøring, ansigtsmaske, tøjvask og preppe og bestille mad til ugen. Kan godt lide at søndag både er afslapning og samvær, men også forberedelse til den kommende uge.

Jeg håber, I har haft en dejlig weekend og at den fortsætter sådan ♥

Her er lidt herligheder, mærkværdigheder og finurligheder at slappe af med i weekenden:

Brug en forlænget weekend i København og få den til at føles som en uge. Synes det var så hyggeligt at se ‘min’ by, på en amerikansk yndlingsblog.

Er dine læbe begyndt at blive tørre? Her er 7 tips der måske kan hjælpe (og som også er gode som forebyggende pleje).

Har du fulgt med i misæren om Deciem? Sikke et drama!

Denne hypede opskrift er gået viralt og det ligner da også noget nær en perfekt weekendtreat.

Læs med her hvis du gerne vil blive klogere på probiotika.

Når nu vejret bliver mere og mere efterårsagtigt, er jeg nødt til at tippe om disse Halloween-peanutbutterbarer. Er de ikke fine? Og lækre ser de ud!

Drikker på plantemælk? Så siger klimaet tak!

Kender du Ginger Organic? De laver økologiske hygiejneprodukter der er fri for skadelig kemi, parfume og klor – og jeg er vild med det!

Instagram lancerede IGTV denne sommer, men successen er ikke så stor som håbet. Har du nogensinde set en video på IGTV?

Kosmetologens, stylistens og den personlige rådgivers bedste råd til at ældes med ynde.

Her er lidt inspiration hvis søndagen og den kommende uge skal stå i planternes tegn.

(Visited 3.218 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Det lyder som en dejlig weekend. Jeg elsker Ginger Organic og anbefaler det vidt og bredt til veninder! Jeg havde altid SÅ mange smerter når jeg havde min menustration og efter jeg er skiftet til dem så er de mere eller mindre væk.

  1. Wow, Maiken, vil du ikke fortælle lidt mere om dine erfaringer her? :-) hvilken type af smerter og hvordan og hvor hurtigt oplevede du forskellen?

 2. Hej Emily

  Jeg er nysgerrig på om du selv tager mælkesyrebakterier/probiotica? Og evt hvilket mærke? Der findes jo et hav af forskellige mærker i samtlige helsekost bikse – har du gjort dig nogle erfaringer?

  Kh

  1. Det gør jeg. I en en periode tog jeg dagligt, men nu er det mere når jeg husker det. Også fordi jeg generelt spiser mange fermenterede ting/ting med mælkesyrebakterier i. Det har gjort en kæmpe forskel for min fordøjelse og mit velbefindende. Jeg skifter lidt men tager som regel Solaray eller Udo’s Choice :) Klem

  1. Se under kommentarerne til forrige indlæg (Skønheden i alting), der var der en der spurgte om det samme :) Klem E

 3. Jeg elsker Emma Martiny’s måde at bruge IGTV på :) Så dem ser jeg troligt. Hun er virkelig dygtig til at bruge de forskellige kanaler, synes jeg.

  1. Enig! Emma er en stjerne. Må ind at kigge på hendes IG-tv kan jeg godt høre på det hele :) Klem E