Om/Kontakt

Contact: emily@emilysalomon.dk

Emily Salomon af Emily Salomon. En blog om alt det jeg holder af og finder inspirerende. En livstilsblog mest om personlig stil, skønhed og mad, men krydret med indlæg om rejser, indretning, bøger, film, min plettede hund, mit elskede København og hvad jeg ellers har på hjerte. Tak for at I læser med!

Emilysalomon.dk besøges månedligt af mere end 80.000 unikke brugere.

***********************************

Emily Salomon by Emily Salomon a blog on everything I love and find inspiring. I’d like to call this a lifestyle and fashion+food blog spiced with a pinch of traveling, but I often loose track and blog about what’s on my mind. That could be my beloved Copenhagen, dogs, books, films, decorating, some sort of eye candy or something amusing. You’ll never know ;) Thanks for reading!

***********************************

ANNONCERING

Hannah Løffler h@hannahagency.com

***********************************

GAVER OG SAMARBEJDER
Jeg er utroligt selektiv i forhold til hvilke brands, jeg samarbejder med og vælger kun firmaer, der passer naturligt til Emilysalomon.dk. Jeg har eksempelvis fungeret som ambassadør og vært for TLC, designet en taske med Markberg, teamet op med Magasin i forbindelse med skønheds- og livsstilsarrangementer, ligesom jeg de seneste to år har produceret film med og lavet indhold til Essie i Danmark. Det samme gør sig gældende i forhold til at modtage produkter. Jeg siger nej tak til mere end 90% af de ting jeg bliver tilbudt, da jeg udelukkende viser ting på bloggen, som jeg virkelig elsker og kan anbefale og som jeg kunne have købt selv (hvilket som regel er tilfældet). Med mindre et indlæg er tydeligt markeret med ‘i samarbejde med, annonce el. sponsoreret’, bliver jeg på ingen måde kompenseret af nogle af de brands, jeg nævner.

***********************************

AFFILIATE MARKETING
Jeg er med i affiliate marketing programmer, hvor jeg får en lille kommision, når produkter bliver købt via links fra min blog. Det koster selvfølgelig ikke noget ekstra for dig, prisen er akkurat den samme, som hvis du handler direkte hos webshoppen, eller gennem et ikke-affiliatelink. Jeg sætter stor pris på, når du handler via de links, da de hjælper mig, så jeg kan blive ved med at skrive Emilysalomon.dk. Tak :)

Jeg linker selvfølgelig kun til ting, der er relevante og som jeg enten selv har på, ønsker mig, kan anbefale og som er i tråd med bloggens ånd.

Skriv en kommentar

195 Kommentarer

 1. Tina

  Hej Emily – hvor fik du lavet din tatovering med skrivemaskineskriften og hvad kaldes den “typografi” ? På forhånd tak – og selvfølgelig også stor tak for dine altid inspirerende indlæg og ditto billeder. Hej fra Tina

 2. Mette

  Hej Emily
  Først og fremmest tak for en inspirerende med en god blanding af mode, mad, indretning (gerne mere af det), skønhed.

  Jeg har flere gange bagt “overnight raising/while showering baking rolls” og de er jo helt fantatiske! ;-) jeg bruger altid groft rugmel i stedet for hvedemel, så bliver de både grovere og mørkere.
  Har du prøvet at fryse dem ned? Hvis ja, fungerer det godt? – På forhånd tak

  1. Emily Salomon

   Selv tak :) De er meget fryseegnede! Fryser altid selv ca. halvdelen, så de er helt friske, når jeg skal spise dem.

 3. Mette

  Hej Emily
  Jeg så, du havde nedlagt din formspring, fordi du fik mange spørgsmål i kommentarerne. Jeg vil foreslå/ønske, at du laver en fane, der hedder Questions, for du får simpelthen så mange kommentarer, at det er helt umuligt at følge med i eller op på (hvis man har kommenteret) :)
  Stor ros til din fine blog!
  – Mette

  1. Nedlagde den fordi jeg fik spørgsmål dér, der mere hørte hjemme i kommentarerne :)
   Du kan tilmelde dig sådan at du får en mail, når der er opfølgende kommentarer til det indlæg du har kommenteret på, ved ikke om det ville gøre det nemmere? Og ellers så arbejder jeg på en FAQ (frequently asked questions) fane, så man nemt kan slå op dér (og evt. også stille et spørgsmål). For ja, giver dig ret i at det nemt bliver lidt uoverskueligt ;)

 4. Mette

  FAQ lyder perfekt også. Kender tilmelding til opfølgende kommentarer og abonnerer også på dine kommentarer, men som nævnt, du får maaange ;) men sådan er det, når der så tit er noget, man gerne vil vide eller følge med i på din skønne blog.

 5. Hej Emily :) jeg ville først og fremmest sige at din blog er så fed og inspirerende! Jeg er ret ny indenfor blog verden, og jeg synes virkelig at det er svært at få sin blog sådan opdaget.. :Sjeg har prøvet at lave en give away, men det er som om det ikke rigtigt virker… trist! Jeg ville bare høre om du har nogle tip til at få sin blog opdaget osv. Hvordan startede du? Endnu en gang, mega fed blog!
  Hilsen Maja :)

 6. Rikke

  Hej Emily, jeg kunne godt tænke mig at høre om dit studie? Det lyder som noget af det jeg har i tankerne som et kommende studie.

  På forhånd tak

 7. camilla s

  hej emily.
  kan det passe, at du på et tidspunkt passede hunde? i så fald, hvordan kan man melde sig som hundepasser? har søgt lidt på nettet, og kan intet finde…kunne være så hyggeligt at få besøg af en hund:)
  tak for en mægtig fin blog!
  go’ sommer x

 8. Maiken

  Hej Emily
  Du er en ‘jättefin’ blog, som jeg virkelig nyder at læse.
  Jeg ved ikke helt, hvor jeg skal stille spørgsmålet, så det blev her. Men jeg vil gerne spørge dig, hvor høje bogstaverne i din “La vie en rose” tatovering er?
  Jeg vil gerne selv have lavet en tatovering med skrift (som belønning for en personlig sejr), men jeg er i tvivl om størrelsen og din har en rigtig fin størrelse.
  På forhånd tak :-)
  Hilsen Maiken

 9. Belinda

  Hej Emily

  Tak for en fin blog med masser af gode billeder, opskrifter og diverse tips :)
  Jeg vil enormt gerne starte til agility med min 3-årige jack russell tæve her i efteråret, men kan virkelig ikke finde et sted hvor der er plads her i københavnsområdet. Har du et godt fif til et sted jeg kan prøve? Har prøvet DAF/DKK, TAK og Amagerlands, men alle er optaget og ventelisterne er lukket.

  1. Selv tak :) Desværre nej, der er alt for få udbud i forhold til efterspørgsel. Ved at det i en del af klubberne er en fordel at gå på lydighedshold i forvejen og man så kan komme ind ad den vej. Ellers er det bare at holde øje om ventelisterne bliver åbnet og/eller skrive en sød mail om at man MEGET meget gerne vil på venteliste.

 10. Hej Emily :)
  Hvilket kamera er det du bruger? Jeg mangler nemlig et godt kamera, så jeg kan tage nogle gode billeder til min blog. Kan du/I anbefale et godt?
  Jeg har set på et canon EOS 1100D i elgiganten til 2888,-.
  Mvh Louise :)
  / Louiseschmidt.blogspot.com

 11. utzon

  Kære Emily,
  super dejlig blog, som jeg først har set efter reklame på TLC. Jeg nyder de fine billeder, opskrifterne og din sjove pen. jeg tager også enormt mange fotos (desværre ofte kun med iPhonen – skal vænne mig til at have et lille digitalkamera med i lommen). Tak for inspirationen og hyggelig læsning.
  Min mand (og jeg) er også helt vilde med dine æblekinder…!
  KH Kirsten

 12. Sofie Kærsgaard

  Hej smukke Emily ;)
  Jeg følger din blog dagligt, og derfor ved jeg, at du er god og erfaren blogger. Jeg har selv tænkt på at lave en blog, men er ikke helt kommet igang. jeg tænkte på, om du har nogle gode råd, og evt. et bud på hvad der kunne være et godt navn til min blog (bloggen kommer nok mest til at handle om mode, mad og min hverdag).
  VH Sofie Kærsgaard

  1. emilysalomon

   Hej Sofie,
   Det er I faktisk en del, der har spurgt om her på det sidste, så vil forsøge at bikse et indlæg sammen med lidt gode råd snarest :)
   Bedste hilsner
   Emily

 13. Ups, jeg er desuden interesseret i at høre, hvordan du har fået dit brugernavn til at blive Emily Salomon i nogle af dine kommentarer i stedet for emilysalomon?

  1. emilysalomon

   Hmm… Det er vist bare afhængig af om jeg svarer fra computer eller app på iPhone :) Har bare ikke rettet brugernavnet her på telefonen ;)

 14. Hej Emily.

  Rigtig sød blog.

  Jeg har to spørgsmål til dig:
  1) Jeg undrer mig over, hvordan du har fået mulighed for at have Emily Salomon til brugernavn, da jeg selv kun kan få lov til at have et brugernavn uden mellemrum og uden blokbogstaver.
  Hvordan kan jeg få samme mulighed for brugernavn som dig?

  2) Jeg er selv i gang med at flytte min blog fra Blogspot over til WordPress, eller rettere sagt prøver jeg på det, for jeg kan slet ikke få layoutet på plads. Jeg kan simpelt ikke finde ud af det.
  Er der mulighed for en opskrift på et layout lignende dit? Jeg kan se, det er rigtig populært, og jeg er vild med det. Håber du vil dele ud, og måske gå i dybden med det, hvis det er noget, du ikke selv kan svaret på.

  Varme hilsner fra
  Rikke

  1. Emily Salomon

   Hos WordPress er der under profil både et ‘brugernavn’ (det er det der ikke kan være med mellemrum etc.) og et ‘kaldenavn’, det er sidstnævnte du skal/kan ændre :)

   Mit layout har Bloggers Delights webdesigner lavet (har selv valgt farver, skrifttype etc), så det kan jeg desværre ikke hjælpe dig med. Men ved at der findes vildt mange flotte skabeloner + tutorials til designs til WP rundt omkring på nettet. Google er din ven :)

   1. Mange tak for dit svar!

    Det var lidt svært at finde, men nu har jeg i hvert fald fået mit navn ændret. Det tror jeg i hvert fald.

    Jeg er lidt træt af, jeg ikke kan finde ud af WordPress, for det plejer ellers at gå fint, og jeg plejer godt at kunne klare mig, men WordPress er lidt af en gåde og udfordring for mig.

    Jeg har prøvet at Google nogle themes, men ryger kun ind i en masse underlige, der slet ikke er i nærheden af dit. Det er ikke fordi, jeg ikke vil være selvhjulpen, men kan du give et hint om, hvor jeg kan finde et, der ligner dit?
    Jeg havde slet ikke regnet med, man skulle til at hente themes andre steder?
    Og hvad er tutorials forresten?

    1. Emily Salomon

     Tutorials er guides til hvordan man gør noget :) Laver sit eget WP-design eksempelvis.

     Det er skam ikke fordi jeg ikke vil hjælpe, men aner det virkelig ikke… Jeg har bare fortalt vores webdesigner hvad jeg gerne ville have og så har han lavet det. På min gamle blogspotblog havde jeg selv lavet alt, så der ville jeg kunne have forklaret det, men med denne er jeg helt blank. Er ked af at jeg ikke kan hjælpe…

 15. Maja

  Hej Emily!

  Jeg kom ved et tilfælde til at klikke ind på din side og nøj! hvor er jeg glad for at jeg gjorde det. Jeg har kigget de første 5 sider igennem og jeg har i sinde at fortsætte til jeg når enden. Fantastisk blog, jeg elsker din måde at skrive på, og på grund af dig, overvejer jeg faktisk selv at begynde på en blog :)
  Thumbs up!

  Btw, du minder mig utrolig meget om Caroline Flack! Både i udseende og stil. Du er utrolig smuk :)

 16. Amalie

  Hey Emily. Er du vegetar, eller vil du bare helst ikke spise kød? Drikker du mælk, spiser æg – og alt du drikker/spiser, er det økologisk? :)

  1. Emily Salomon

   Hej Amalie,

   Jeg spiser kød, men ikke så meget. Det kød jeg spiser er fra økologiske/fritgående dyr, så det har jeg ikke råd til hver dag. Og så er det også af miljømæssige årsager at jeg prøver at spise så lidt kød som muligt. Jeg spiser æg (fra høns der har det rart) og ost/yoghurt, men drikker ikke mælk. Kan nemlig ikke lide det :) Så derfor bruger jeg soja- og rismælk i stedet i smoothies eksempelvis.

   Jeg har desværre ikke råd til at handle 100% økologisk, men så langt hen ad vejen som det er muligt gør jeg/vi. Med fokus på at det der kommer fra dyr er økologisk/fritgående :)

 17. Nikoline

  Hej Emily

  Tusind tak for en rigtig dejlig blog! Den bliver tjekket dagligt med stor glæde:)
  Jeg har fornylig opdaget et helt fantastisk butikskoncept fra USA som jeg gerne lige vil dele med dig. Kom til at tænke på din blog da jeg surfede rundt på deres hjemmeside. Det er desværre ikke muligt at gå i en fysisk butik i DK (endnu), men så er det godt at man har nettet:)

  Hjemmesiden hedder: http://www.anthropologie.eu

  KH

  1. Emily Salomon

   Yay!!! Hvor er du sød at tænke på mig. Elsker Anthropologie, men vidste ikke at man nu kan købe det i Europa. Tak :)

 18. Marie K

  Hej Emily.
  Ih, din blog er altså bare så hyggelig og fin.. Jeg tænkte på om du kunne tænke dig at lave et indlæg med bøger du kan anbefale her til sommerferien?
  Kh. Marie

 19. hello emily,

  i fell upon your website while trying to find gourmet chocolate distributors for our chocolate company in Vietnam. We are making single origin dark chocolate from the finest vietnamese cacao, and working directly with the farmers. we’ve been selling for 6 months and everything is going very well (we’ve been selected as “Espoir du Chocolat” for the Salon du Chocolat in Paris 2012) but we need to have greater presence in Europe. Would you know any chocolate distributors or shops/cafés that would be interested in carrying our chocolate. Oh, You can check out our packaging on: http://lovelypackage.com/marou/

  Good luck with everything.

  Vincent

 20. Hej Emily. På den mail der står er det så okay at man sender dig et billede. For jeg elsker og lave billeder, og jeg har fx lavet en header med nogle af dine billeder og dit navn. (Jeg ville ikke bruge den til noget, men jeg kan bare godt lide at lave billeder)
  -Emilie x

 21. Hej Emily.
  Den mail der står øverst, må man godt sende dit et billede, til den.? For jeg elsker og lave billeder(header), og jeg har fx lavet et med billeder fra din blog. Og jeg ville bare gerne vise dig, det. (Jeg bruger det ikke til noget, og det vil jeg heller aldrig, for det er dine billeder)
  -Emilie x

 22. Sandra

  Hej Emily,
  I oktober måned, har du et outfit billede hvor du har en sort kjole med hvidt frontstykke på, den er vist købt i DANSK på Istedgade. Hvis du vil sælge den, vil du så ikke smide en mail min vej? sandra_h@forum.dk
  Tak:)

 23. Hejsa :)
  Jeg har længe fuldt med på din blog. Det er en af dem jeg springer ind på mest ;) jeg har egentlig længe tænkt på, hvad er det præcis du laver? Du er nemlig meget ude at rejse og til de vildeste arrangementer :) så hvad er din “job titel”? ;)
  Håber du får en skøn dag
  Knus Lousie

  1. Emily Salomon

   Hej Louise,

   Jeg arbejder som kommunikationskonsulent hos meyou.dk og så har jeg jo bloggen. Bloggen er årsagen til arrangementer, rejser etc. :)

   Så professionel blogger og kommunikationskonsulent er vist nok min ‘job titel’ :)
   Mange tak og lige over,
   Knus

 24. Emily Salomon

  Hej Oline,

  Jeg bruger Photoshop og det varierer lidt hvad jeg gør ved billederne, så nej, ikke noget yndlingsfilter.

  Og mange, mange tak :)

  Klem
  Emily

 25. Ditte

  Hej Emily! For det første er jeg vild med din blog, og du er virkelig et forbillede for mig (-:

  Nu til mit spørgsmål: De billeder du lægger ind med fx. dine forårs ønsker, hvordan laver du dem? Gemmer du en masse billeder, lægger det ind i word og indsætter et par prikker med numre på eller? (-:

  Håber du får tid til at svare mig, mvh Ditte.

  1. Emily Salomon

   Hej Ditte,
   Mange tak :) Gemmer billederne eller tager screendumps af de pågældende ting og åbner dem så i Photoshop og laver en collage dér. Men ved at mange bruger Polyvore (gratis på nettet) :)

 26. Sandra Aabo Pedersen

  Kære Emily
  Tak for en fantastisk hyggelig og inspirerende blog. Jeg er helt vild med din Henriette work bag fra Markberg. Kontakt mig endelig, hvis du er interesseret i at sælge den.

  Venligst Sandra Pedersen

 27. Emily-
  Thank you so much for featuring some of my notepads on your recent blog. I really appreciate it! BTW – I love your blog!
  Lisa
  skel & co
  skeldesign.etsy.com

 28. Mille

  Hej Emily
  Hvordan har jeg kunne leve ude din blog?!
  Den er fuldstændig fantastisk!
  Jeg bliver så inspireret af at læse den og er glad for, endelig, at have fundet en blog, jeg gider at læse. Tusinde tak!

  / Mille

 29. Hej Emily

  Først, sikke en skøn blog! Nu har jeg været trofast læser gennem længere tid og det bliver kun bedre ;-)
  Har lige et spørgsmål; hvilken uddannelse har du taget/ er i gang med? Hvad har du taget før den?

  – Maria

  1. Emily Salomon

   Mange tak :)
   Jeg er bachelor i litteraturvidenskab og kunsthistorie og har derefter læst en kandidat i moderne kultur med profil i design og arkitektur. Begge dele på Københavns Universitet.

 30. Kathrine

  Hrj Emily

  Jeg er helt vild med den fine kjole du har på på headeren – hvor er den fra og kan den stadig købes?

  Dejlig blog du har :-)

 31. Maria Lindbjerg

  Hej Emily.

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre mere om hvad du laver med dit PR arbejde og hvordan du fik jobbet, hvad du er uddannet som osv, da jeg synes dit arbejde lyder rigtig spændende :-)

  Kh Maria

 32. Hej Emily.
  Jeg vil høre dig vedr. annoncering, gæste blogging, eller anden form for samarbejde.
  Jeg har webshoppen modernmood.dk og fornylig også startet en design og interiør blog, som ligger i shoppen.
  Ved ikke om du fx. gør det i gæste blogging el. lign.

  Pt. arbejder jeg på at få varer i min shop som ikke allerede findes i Danmark. Fornylig har jeg første aftale på plads med en hollandsk designer..
  Håber at høre fra dig.

  De bedste hilsner
  Mette Eiberg

 33. camilla

  Hej Emily.
  Hvor er de hvide, tynde rammer fra som du har på billederne i dit køkken?

  Håber du og din plettede hund har det godt!
  vh Camilla

 34. Anita Lysemose

  Hej Emily, 1000 tak for en super blog som er spændende, inspirerende og ikke mindst nede på jorden:-) Jeg er på udkig efter et nyt ur og er faldet for det du har på bla. på billedet her på “About” siden. Hvor er det fra? Kærlige hilsener fra Anita

  1. Emily Salomon

   Hej Anita,

   Selv tak og tak for at du læser med! :)

   Se mere under ‘FAQ’ i menubaren, hvor der også er et forslag til et billigere alternativ.

   Kh.
   Emily

 35. Lene

  Hej Emily!
  Jeg er dybt forelsket i din Wolfgang Tillamans plakat, men den er desværre udsolgt på Lousiana :( Kender du eventuelt til andre steder, hvor man kan opdrive den? Jeg har søgt og søgt, men jeg kan intet finde.

 36. Melissa

  Hejsa .. Jeg er interesseret i at høre om hvilken linse du bruger til dit cam. når du får de bløde nuancer frem . Jeg kan se længere nede at du henviser til fanen photos. Jeg kan simpelthen ikk finde den??? Kan du give mig et link? Stor hilsen fra melissa

  1. Emily Salomon

   Hej Melissa, det hele er samlet under FAQ nu :) Jeg bruger et 50 mm 1.8 objektiv og et 85 mm 1.4, begge fra Nikon.
   Kh.
   Emily

 37. Ida Vestergaard

  Hej Emily.
  Jeg synes din blog er mega fed og inspirende.
  Jeg kan især godt lide når du poster outfits og indretning (bliv gerne ved).
  Det er fedt at du vil bruge din tid på at dele dine fine ideer/tips og give os inspiration.
  Jeg håber ikke at du mister lysten til at blogge, ellers kommer vi bare til at mangle dig. :))

  -Ida

  (Skoleopgave)

 38. Louisa

  Hej Emily!

  Sikken en fin blog, som jeg fandt via den skønne Julia Lahmes egen blog – yay!
  Må jeg spørge, hvor dit ur fra og hvor meget det koster? Leder nemlig selv efter et super fedt ud og er i tvivl om jeg skal købe et fra Michael Kors i guld (han laver så mange flotte ure!) eller om jeg skal gå den lidt mere “rå” vej og købe et lignende dit i “sølv/stål”. Har fundet og prøvet et super fedt Rolex ur og det er så flot – og en helt anden prisklasse end Michael Kors ;)

  Mange hilsner
  Louisa

  1. Emily Salomon

   Dejligt at høre og velkommen til :) Det er et Rolex, så ja, en lidt anden prisklasse, dog har jeg skrevet et lille indlæg om det + fundet et billigere alternativ. Se under FAQ i menubaren. Ellers er jeg helt enig mht Michael Kors og hans flotte ure, sådan et overvejer jeg også selv.

   Kh.
   Emily

 39. Signe Friis

  Hej Emily :-)

  Jeg skriver vedr. Purely Professional produkterne som du bruger. Ved du hvad forskellen er på nr. 0, 1 og 2 i både conditioner og shampoo? Sidder og skal bestille begge dele nu, og kan se du bruger shampoo 0 og conditioner 2. Er de bedre end de andre? På forhånd tak for hjælpen.

  Mvh

  1. Emily Salomon

   Hej Signe,
   Det afhænger helt af din hårtype. Shampoo 0 og Conditioner 2 er dem, der passer bedst til mit hår der er meget tykt og let krøllet og nemt kruser. Hvis du har fint hår vil nogle af de andre formentlig være bedre, men du kan læse mere om hvert enkelt produkt og hvad de kan og passer til på Purely Professionals side :)
   Kh.
   Emily

   1. Signe Friis

    Okay tak! :)
    Jeg endte med at bestille de samme som du bruger. Jeg ved ikke om mit hår er helt så tykt som dit, men det er bestemt ikke fint og det krøller også en del/har fald i håret. Det kruser også meget let og ser hurtigt tørt ud. Så jeg håber det passer til mit hår!

 40. Mette

  Hej Emily.
  Jeg har også selv været au pair i Uccle i Bruxelles, så jeg synes, det var ret sjovt, da jeg læste, du også havde været det!:) Hvornår var du det? Og kan du huske, hvad pommesfrites- biksen hedder? Jeg skal nemlig til Bruxelles til foråret!:)

 41. Kasia Holmgaard

  Det er en stor fornøjelse for mig at læse din blog, så tusind tak for at du gør det ;0) Jeg læste om dine favoritting for kort tid siden og tænkte på en ting: sælger du dine ting videre, når du anskaffer/få nye? Hvor stor er din garderobe? Tænker jer på jeres delelejlighed, der kan vel ikke være alverdens plads, vel? Samt hvis du skulle gå hen og blive træt af din Balenciaga taske, så vil jeg gerne adoptere den ;0) Endnu engang tusind tak for din blog, den er en fryd at gå på opdagelse i. De varmeste hilsner, Kasia.

  1. Emily Salomon

   Selv tak og tak for din søde kommentar. Jeg har et lille skab og et tøjstativ, så nej, ikke så meget plads… Så sælger jævnligt ud. Balenciagaen skal jeg dog ikke af med lige foreløbig, men skal nok huske dig hvis det er ;)

 42. camilla

  Hej Emily
  Endnu engang tak for en fantastisk blog. Er vild med din stil og du giver mig anledning til alt for mange køb :)
  Har lige bestilt dine fede Sam Edelman boots, som jeg havde regnet med skulle hænge på mig hele foråret. MEn de er desværre for store ( 7,5) Tror du der er nogle af dine læsere, der kunne være interesseret i dem,( nu du har hypet dem så fint) og ville det være ok at prøve at sælge dem gennem din blog.Ellers ryger de bare på TS
  Ha´en dejlig dag
  Camilla

 43. Sara

  Hej Emily,

  Er du interesseret i at sælge din røde balenciaga taske? Går ud fra at det er en first.
  Så er jeg meget interesseret.

  Mvh. Sara

 44. Charlotte

  Hej Emily

  Skøn skøn blog du har! Jeg stødte på den i forbindelse med, at jeg skriver speciale om blogging. Jeg kan se, at du samarbejder med Eurowoman. De annoncerer på din blog, og du annoncerer på deres website. Jeg bliver derfor lidt nysgerrig: Hvad består jeres samarbejde i? Reklamerer I bare for hinanden, eller arbejder I også sammen om dække at modeevents, skrive artikler el. lign?:)
  Bedste hilsner
  Charlotte

  1. Emily Salomon

   Hej Charlotte,
   Eurowoman/Egmont hoster min blog og den ligger som en del af deres platform, så der er mere i det end annoncer :) Vi arbejder også sammen om andre opgaver, men jeg leverer som udgangspunkt ikke stof til magasinet, hvis det er det du tænker?
   Kh.
   Emily

 45. Leni Hornemann

  Hej Spændende læsning og gode opskrifter på din blog. Jeg har forgæves ledt efter opskriften som tilhører billedet med kartoffelskiver øverst i firkantet gult fad, som ses på flot foto u/opskrifter?

 46. christina

  Hej Igen
  Vil bare lige høre hvad din erfaring er med det tandregulering du er i igang med? da jeg selv overvejer det og har netop i dag ved til en snak med luca. Men det er 1,5 år med bøjle og 35000:-)
  Kh

  1. Emily Salomon

   Hej Christina,
   Jeg laver et indlæg om det snart :) Har dog kun haft den på i 2 uger nu, så det er svært rigtig at sige noget om det. Men indtil videre er jeg meget glad og tilfreds med forløbet og er glad for at jeg valgte Invisalign fremfor togskinner. Jeg skal dog kun have min i 6 måneder, så det er lidt mere til at overskue.
   Kh.
   Emily

 47. Anne Hvelplund

  Tak for en ualmindeligt fin blog :)

  Jeg vil høre om du måske har ‘mod på’ at komme med nogle kjole-ideer, noget inspiration til hvad (pokker) man har på, når ens store unge skal konfirmeres. Jeg fik ham forholdsvist ung (22 år) ;) så synes ikke lige, jeg er gammel nok til at være mor til en konfirmand ;)

  Det må gerne være enkle kjoler, der senere kan bruges som office-wear (jeg er jurist men ikke på den kedelige måde, haha).

 48. Laura Wilshaw Engberg

  Kære Emily

  Kan du fortælle mig, hvor modellens sko i dette indlæg http://emilysalomon.dk/2013/12/adventskonkurrence-decadent-shopper/ er fra?

  Jeg fik helt hjertebanken da jeg så dem – jeg skal til intet mindre end fire bryllupper i den ikke så fjerne fremtid, og vil meget gerne være ‘fin’ – og ikke i ankelstøvler. Desværre har jeg nogle rigtig dumme ankler, så jeg kan kun gå i stilletter med ankelrem, og de er ikke altid lige pæne. Men disse her ser virkelig flotte ud!

  Kan du hjælpe mig?

  Tak for en god blog som jeg lige har opdaget, og som jeg planlægger at bruge alle mine specialeoverspringshandlinger på at læse igennem!

  Dbh
  Laura

 49. Sara Juul

  Hej Emily! Jeg overvejer selv at starte en blog, men jeg ville lige høre dig angående din blog. Hvornår startede du den? Og hvad gjorde du i starten for at gøre dig attraktiv for bloglæsere? Og får du tit firmaer/brands der vil annoncere deres produkter via dig? Og skete dette også for dig i starten?

  Og så til noget mere personligt – hvad er du egentlig i gang med lige nu mht. job/uddannelse og hvad er dine fremtidsplaner?

  Har du eventuelt nogle tips og fif til mig tages de også meget gerne imod!

  På forhånd tak MVH. Sara

 50. Julie

  Hej Emily

  Jeg går i 3.g og er i denne uge ved at skrive mit AT-projekt. Jeg skriver i dansk og samfundsfag om identitet gennem sociale medier, herunder blogs.
  Jeg tager udgangspunkt i din blog, og kunne derfor godt tænke mig at vide, hvor længe du har blogget, da jeg ikke lige synes jeg kan finde det nogen steder?

  Hilsen Julie :-)

  1. Emily Salomon

   Hej Julie,

   Jeg har blogget siden september 2009, du kan se alle gamle indlæg helt fra start ude i højre side af bloggen :)

   Kh.
   Emily

 51. ina holst rendboe

  hej hej

  Sælger du sommetider nogle af dine ting? Har du så ikke lige det ternede tørklæde, som jeg stoppede en kvinde i Hamburg for at høre, hvor hun havde købt det. Det var købt i vinter hos Zara og UDSOLGT grr grr grr (for jeg har rendt zara rundt og på bedste tysk forsøgt at få dem til at lede i kældre og skjulte hylder uden held). Men var du nu træt af dit, så købte jeg det skam gerne

  hej ina

 52. Sidsel

  Hej Emily.
  Hvornår startede du din blog? Og hvad var grunden til, at du startede den op?
  Og hvornår blev du en del af affiliate marketing? Det har jeg først lige set nu, at du er :)
  Tusind tak for svaret og for en skøn blog, som jeg virkelig nyder at følge!
  Venlig hilsen Sidsel

  1. Emily Salomon

   Hej Sidsel,
   Jeg har brugt affilliate-links de sidste par år, men selvfølgelig kun når det giver mening og det er noget jeg selv har og er glad for eller ønsker mig.
   Selv tak og dejligt at du læser med :)
   Kh. Emily

   1. Sidsel

    Tusind tak for dit svar Emily. Jeg sidder og skriver en opgave om blogs og inddrager blandt andet din, fordi det er den, jeg læser hyppigst. I denne forbindelse håber jeg, at det er okay, at jeg stiller to spørgsmål mere: 1) Hvad var årsagen til og hensigten med at starte bloggen op i 2009? 2) Hvornår begyndte samarbejdet med Eurowoman? Og betyder samarbejdet, at du forpligter dig på at skrive om bestemte ting?
    På forhånd stor tak for dit svar og glædelig 1.maj (hvis det altså er en normal form for greeting ;)). Kh. Sidsel

 53. Hey Emily
  Kunne du tænke dig at få bløde Divafødder uden at forlade stuen?
  Er dine fødder klar til sommer og sandaler?

  Vi på Coolfemale.dk har lige fået et nyt svensk produkt hjem, som vi gerne vil sende til dig så du evt. kan teste det?
  Lad os høre hvad du syntes??

  God aften.

  Med venlig hilsen / Best regards
  Coolfemale
  Anita

 54. Pernille Houg Larsen

  Hej Emily
  På Instagram ligger et foto af Gannis Teddy coat i en LÆKKER bærfarve og ved et par “lyserøde” pumps nedenunder. Du skriver at billedet er fra Noise PR. Jeg har LIGE bestilt denne frakke i farven Strawberry Ice, men den ser meget lysere ud end dit Instagram billede. Ved du, om det er skærmvisningen, der er off, eller om der kommer flere/nye farver?
  På Noise PRs egen Instagram er der et billede af Gertrud og Bea, hvor Gertrud har den nævnte frakke på i den farve, jeg har bestilt – synes bare den er langt federe i dén farve, du har vist ;)

  Masser af hilsner
  Pernille

  1. Emily Salomon

   Hej Pernille,

   Mit billede er fra en frakke fra efterårskollektionen. Den kommer først i butik fra august tror jeg :)

   Kh.
   Emily

 55. Hej Emily,

  Er vild med din blog! Jeg vil vildt gerne invitere forbi en af butikkerne til en “pre roskildefestival menu tasting” inden årets roskilde festival, i håb om at få noget konstruktiv feedback inden festivalen!

  Har du en adresse jeg må sende til?

  Kh Lasse

  1. Emily Salomon

   Det er mere end ti år siden, men min mor og jeg mener at det er Guldsmed Ghita Ring på Gl. Kongevej på Frederiksberg :)

 56. Kære Emily
  Først og fremmest TAK for en nærværende og inspirerende blog. Det er rart at kunne læse om, hvad du går og foretager – også når en dag har været dum, for så ved man, at det ikke kun sker for én selv.

  Grunden til jeg skriver til dig er at jeg ville synes det kunne være rigtig interessant at høre mere om dit liv med din fine hund, og hvordan du får det til at hænge sammen med job, dit sociale liv og alle de mange arrangementer du går til. Jeg har selv en hund på snart 1 år, og jeg kan nogle gange få helt ondt i maven, når jeg synes han er for meget alene hjemme. Jeg oplever i hvert fald, at det tit er svært at nå det hele – gå på job, drikke kaffe med vennerne og samtidig være verdens bedste hundemor. Håber du forstår min pointe :) Bedste hilsner Kristine.

 57. Camilla

  Hej Emily.
  Tak for en virkelig lækker og gennemført blog!

  Tænkte om du løfte sløret for, hvad det er for nogle sko du har billede af i banneret øverst på din side. Den er virkelig flotte :)

  God aften
  Kh. Camilla

 58. Lykke

  Hej Emily.
  Jeg søger nogle flade, men feminine og elegante sko. Jeg elsker at gå i kjole i det skønne sommervejr, men flade sko kommer ofte til at fremstå rå eller sjuskede. Jeg går på et gymnasium, hvor vi skifter klasselokale efter hvert modul, og vi skal gå op og ned af trapper, derfor er det vigtigt for mig, at have nogle sko, jeg kan holde ud at gå i, men jeg ønsker stadig, at de skal være fine. Hvis du har lyst, vil du så kunne få tid til at lave et indlæg om flade, feminine sko?

  På forhånd tak!

 59. Julie

  Hej Emily. Håber du nyder ferien og det gode vejr.
  Jeg ved ikke om du allerede har lavet et indlæg om dette. Men jeg ville rigtig gerne høre noget om din garderobe, hvad du har som basis item og hvordan du mixer og matcher dit tøj.
  Tak for at jeg må følge med, du gør det godt :)
  Hilsen Julie

  1. Emily Salomon

   Det har jeg ikke, men det er alletiders idé, der hermed er noteret!
   Hvor er du sød og selv tak og tak for at du læser med!!
   Klem
   Emily

 60. Line Langsig Sunddal

  Hej Emily!
  På dit nyeste billede, hvor du viser hvilke spændene ting du har i tasken :) så blev jeg virkelig glad for at se den lækre taske fra By Malene birger, da jeg længe har ventet på at printet i den farve kom i butikkerne. Jeg besøgte By malene birgers hjemmeside, og kunne ikke finde tasken :( Så ville hører hvor du har købt den og hvad modellen hedder.
  – Line

  1. Emily Salomon

   Hej Line,
   Min er en gave, men den kommer i butikkerne lige om lidt. Der er allerede så småt begyndt at komme ting med det print (telefoncovers og clutches) og har også set tasker i det hos bl.a. Malene Birger i Antonigade + hos Madam My på Gl. Kongevej :)
   Er så glad for min, så kan godt forstå hvis du har set dig lun på det print.
   Kh.
   Emily

 61. Ingeborg

  Dejlig blog! Du skrev på fornylig at dine ben bliver pelset vil det sige, at du ikke længere bruger din Gillette Venus Naked Skin? Og skyldes det, at den ikke virker efter hensigten? Jeg overvejer nemlig selv at købe en, men hvis den ikke virker vil jeg da genoverveje :)

  1. Emily Salomon

   Mange tak :) Nej den er jeg stadig meget glad for, men det er lidt omstændigt/tidskrævende, så bruger den kun på underbenene og får resten vokset :)

 62. Gitte Dahl sjørslev

  Hej Hej,
  På startsiden af din blog, har du det fineste sæt tøj på. En ternet skjorte med pencilskirt. Jeg kan ikke finde billedet andre steder på din blog. Hvor er skjorten fra og dit armbånd?
  Mvh
  Gitte dahl

 63. Hej, jeg vil blot informere om, at jeg er så vild med din blog, at jeg netop har beskrevet den / anbefalet den på min blog http://majadivine.blogspot.com. Jeg håber dette er ok, hvis ikke må du endelig sige til, og jeg vil fjerne afsnittet med det samme.
  Venlig hilsen Lil (majadivine.blogspot.com)

 64. Hej Emily
  Min mor har altid lært mig, at hvis du har noget pænt at sige, så skal du sige det. Så here goes:

  Jeg har læst din blog i efterhånden mange år. Tror faktisk at det var den første jeg læste og den der gjorde, at jeg begyndte at læse blogs. Anyways, så ville jeg bare sige at jeg virkelig nyder at læse din blog. Hver gang jeg logger ind på bloglovin håber jeg på et nyt indlæg fra dig. Jeg har det lidt med din blog, som med Amelie-filmen – jeg får lidt lyst til at være en bedre version af mig, når jeg læser din blog. F.eks. har jeg, siden jeg læste dit indlæg om friluftsliv, haft lyst til at gå en lang efterårstur et dejligt sted. Så igår fik jeg travet hele Dyrehaven rundt og det var skønt. Nårh ja, og så har du den fineste stil og generelt er det bare en æstetisk god oplevelse af se/læse dine indlæg. Det var vidst det…

  Rigtig god søndag.
  Vh. Eva Sofie

 65. Mette

  Hej Emily :-)

  Jeg har lige mistet min dejlige dansk- svenske gårdhund. Hun blev 15 år og var bare en skøn hund :-) nu overveje vi om vi skulle have en kort håret border collie, men læser flere steder om at de splitter hele huse ad og næsten er umulige at have som familiehunde. Det ser jo ikke ud til at passe på Penny :-) er der noget bestemt man skal kigge efter, når man vælger border collie? Og hvor meget motion får Penny i hverdagen ?

  Tusind tak for en super dejlig blog :-)

  1. Emily Salomon

   Er ked af at høre om din hund, men lyder som om hun fik et dejligt langt liv :)

   Haha… ja, de er tossede de bordere! Man skal nok have for øje at det er en hund, der er lavet til at hyrde får mange timer hver dag. Den har med andre ord brug for ‘et arbejde’ og er ikke en hund, jeg vil anbefale, med mindre man kan afsætte flere timer (2+) HVER dag til at motionere og aktivere den. Det er ikke nok med gå-/løbeture, den skal også bruge hovedet. Så hvis ikke man hyrder med dem, bør man træne noget andet (lydighed, tricks, dogdancing, agility, spor osv.) med dem. Ellers er det at de finder på ‘opgaver’ selv og det kan være at splitte alting ad.

   Vær også opmærksom på at de kan have tendens til at hyrde alting og at det er en adfærd der skal forebygges fra de er hvalpe, så man ikke får en hund, der løber efter cykler, biler, løbere osv.

   Snak med en masse opdrættere og se på om forældrehundene kan finde ud af at slappe af.

   Og så ville jeg nok ikke gå efter en korthåret model, da de ofte kommer fra rene hyrde-/arbejdslinjer og derfor er endnu mere ‘på’.

   Penny er ude at gå tur (hvor hun løber løs) 1-2 timer hver dag + jeg har hende med alle steder hvor det er ok og træner konkurrencelydighed med hende + en masse tricks i hverdagen for at holde hendes lille hoved travlt ;)

   Men nok om alle formaningerne: Hvis man ellers kan give en border collie alt det den har behov for, så synes jeg det er verdens bedste og sødeste hund. Og DSG kræver jo også en hel del, så hvis du godt kan lide hunde, der kører lidt højt, er det måske ikke helt skævt.

   Selv tak og tak for at du læser med :)

   1. Mette

    Tak for hurtigt svar :-) vi er fire voksne i familien, der alle går med hunden, så 2 timer om dagen bliver ikke noget problem, det fik vore lille hund også, indtil hun ikke kunne klare de store ture længere. Men ved ikke hvor gode vi ville være til hjerne- aktiveringen… Og tak for rådet med de korthårede border collier, jeg troede faktisk det var omvendt. Vi undersøger sagen nærmere. Igen tusind tak for hjælpen :-) og klap din dejlige hund fra mig :-)

 66. Kære Emily,
  Vi har lige åbnet en stor udstilling med Paula Modersohn-Becker. Hun er en tysk, kvindelig kunstner med en utrolig inspirerende historie og fascinerende billeder.
  Hun VILLE være kunstner og tog alene til Paris for at blive det. Hun malede nok kunsthistoriens første kvindelige nøgenselvportræt og døde i en alder af blot 31 år gammel ( 18 dage efter fødslen af sin datter).
  Læs mere om udstillingen her: http://www.louisiana.dk/udstilling/paula-modersohn-becker
  Vi håber meget, at denne udstilling komme ud over rampen ( da den godt kan være lidt smal). I den forbindelse vil jeg høre om du vil komme og se den – og skrive om den i så fald at udstillingen inspirerer dig. I så fald lægger jeg gerne 2 fribiletter + et katalog til dig i indgangen. Venlige Hilsner Katrine/ kommunikation og marketingmedarbejder LOUISIANA

 67. Line

  Hej Emily.
  Er ny fan af din blog :-)
  Altså, den skind nederdel du er meget glad for fra Part Two den er ikke til at opdrive. Har du model navn ?
  Skal også lige høre om der er LÆG fortil, det ligner det nemlig.
  Mvh Line Høyer

  1. Emily Salomon

   Hej Line,
   Dejligt at høre :)
   Den er desværre et par år gammel, så det er nok derfor desværre.
   Der er ligesom læg hele vejen rundt. Prøv evt. at søge på Leather skater skirt på asos eller lignende, så kan du måske finde en der minder om den.
   Kh.
   Emily

 68. Sarahb

  Hej Emily!

  Jeg skriver udelukkende for at rose dit fine blogunivers til skyerne. Efterhånden har jeg fulgt med i dine finurlige, lyserøde og altid velskrevne formuleringer i nogle år, og du har aldrig skuffet! Du er en fantastisk inspiration, særligt efter du er blevet selvstændig, og jeg finder altid masser af livsglæde på dine sider!

  I bund og grund vil jeg bare sige TAK for at være og give noget, som ikke mange andre bloggere formår – nemlig en blanding af noget personligt, inspirerende, glitrende og alt muligt andet festligt!

  Jeg håber på at kunne følge med mange år endnu!

  // Sarahb. :)

  1. Emily Salomon

   Kære Sarah,
   Tusinde tak for din søde ros. Det er SÅ dejligt og vanvittigt motiverende at høre! Tak, tak, tak og rigtig dejlig dag til dig :)
   Klem

 69. Mia

  Kære Emily
  Jeg synes, du er så dygtigt til at sætte tøj sammen, så håber du har tid til et godt råd.
  Jeg har lige købt en lyserød malene Birger nederdel med vidde, magen til din.
  Den skal bruges til foråret, til min datters konfirmation.
  MEN hvordan styler man den, så den bliver fin med et tvist, synes det er lidt svært, fordi den har så meget vidde. Men det er jo også vidden, der gør den pæn.
  Tak for en dejlig inspirerede og ærlig blog.
  De bedste hilsner Mia

  1. Emily Salomon

   Hej Mia,
   Måske med en pæn skjorte/bluse à la det jeg har på til her: http://emilysalomon.dk/2014/12/interior-styling-pink-sofa/
   Og så høje ankelstøvler eller nogle lidt rå sandaler, så det ikke bliver for pussenusset.
   Jeg ville sætte håret op i en stor knold ovenpå hovedet (brug en valk) og så tilsætte en stor halskæde eller store øreringe :)
   God fornøjelse og tillykke med din datter lige om snart.
   Kh.
   Emily

 70. Rikke

  Hej Emily

  Jeg vil bare gerne sige TAK for en rigtig dejlig blog.
  Jeg har vist aldrig kommenteret før, og det gik pludselig op for mig, at jeg burde fortælle dig, hvor glad jeg er for dit univers herinde :-)
  Jeg tjekker flere gange om dagen om der er nye indlæg, da jeg bare elsker din blanding af personlige tanker, god inspiration og hverdagslykke.
  Mange andre blogs forsøger sig med samme stil som dig, men det kan hurtigt fremstå overfladisk og stresser mig, hvis det bliver rent show-off.
  Og derfor elsker jeg virkelig din blog, fordi du formår at holde tingene nede på jorden, samtidig med at du i høj grad inspirerer mig til at gøre hverdagen lidt mere festlig, spise en ekstra fin pyntet frokost og bare generelt gøre alle de dejlige ting, som jeg ofte udskyder til særlige – og sjældne – anledninger.

  Puha, det blev en lang smøre, haha. Undskyld!
  Jeg vil bare gerne takke dig for en fantastisk blog og for al det enorme arbejde, du lægger i den :)

  Rikke

  1. Emily Salomon

   Kære Rikke, nøj hvor blev jeg bare glad af at læse din søde kommentar. Tak for at du gav dig tid til at skrive den. Blev helt rørt og stolt.
   Klem Emily

 71. Emilie

  For nogle dage siden lagde du et billede op af dit “klædeskab”, altså IKEA kommode med garderobestativ ovenpå. Dertil har jeg lige et lille spørgsmål: Hvor er stangen fra, og står den bare oven på kommoden? Det er super fint lavet!

 72. Kajsa og Iben

  Hey Emily.
  Vi er to piger på 13 og du er bare vores største idol vi elsker dine billeder og tips og ville gerne høre om hvad du har gjort (og hvordan) med dit super flotte hår med hensyn til dine ender…? <3 <3 <3

 73. tina Balsby

  Vil du være interesseret i at modtage nogle armbånd og vise dem på din BLOG?
  Pour Amélie er unica armbånd, så ingen af dem er ens.

  /Users/tinabalsby/Desktop/IMG_6297.JPG

  1. Emily Salomon

   Nej, desværre ikke. Måske jeg sælger ud på min Tictail snart. I så fald skal jeg nok skrive det her på bloggen :)

 74. Helene

  Hej Emily :)
  Jeg er meget begrejstret for den måde du opdrager/har opdraget Penny på ift til positiv forstrækning, og har også intentioner om at bruge samme metoder på min kommende hvalp. Dog har jeg et spørgsmål til hvordan du gør ift til venner og familie? Fx når hun bliver passet hos dem eller de er på besøg. Der er jo en udbredt opfattelse af, at man bare siger NEJ, hvis en hund gør noget som den ikke må. Har du forklaret dem din indlæringsmetode eller hvordan undgår du at Penny bliver forvirret, hvis hun stadig får nej fra andre? Jeg har nemlig selv mange i min omgangskreds som tit stikker deres hund et stor fedt nej, hvis de gør noget forkert, og det ønsker jeg jo ikke, at de skal give min kommende hund, når jeg netop lærer den at opføre sig ordentlig på andre måder.. :)
  VH. Helene.

 75. Tanja

  Hej Emily

  Jeg har fulgt din blog længe, sådan lidt on-off, men vender altid tilbage. Jeg sidder dog med et spørgsmål, som jeg ikke selv kan svare på .. Hvad er din uddannelse? Du har læst på KUA (eller husker jeg forket), men hvad har du læst og hvordan er du nået dertil, hvor du er i dag?

  Mvh en humanist

  1. Emily Salomon

   Jeg har læst litteraturvidenskab på min bachelor og moderne kultur på kandidaten :)
   Sideløbende havde jeg studiejob på AOK på Berlingske Tidende. Lige efter jeg var blevet færdig med at læse fik jeg job hos Downtown og derefter på pr-bureauet Noise PR. Jeg var hos sidstnævnte i to år inden jeg sagde op for at gå fuld tid med bloggen :)
   Kh. Emily

 76. Maria

  Kære Emily,
  Jeg følger en del blogs – og du har by far den bedste tøjsmag: Femini, råt, særligt og samtidig et strejf af outdoor-ish. Hermed følger derfor en opfordring til at lave flere indlæg til inspiration.

 77. Mie Bauer jørgensen

  Hej Emily!

  Jeg har et spørgsmål angående shampoo og balsam fra “concieved by nature”. Er deres lavendel shampoo/balsam silikone og sulfatfri? De skriver intet om dette på hjemmesiden og har prøvet at kontakte dem uden held.

  Hilsen Mie:)

 78. Camilla Malling

  Hej du skønne Emily.

  Nu har jeg ønsket mig din vidunderlige taske, du var med at designe, siden den kom. (Har endnu ikke fået den) Og tænkte at nu måtte det være tid her i julegave. MEN nu ser jeg så, at man ikke længere kan få den på Markbergs side. Åh ÅÅÅÅÅH!! :,-(

  Kan det virkelig passe – er den helt udgået??
  Håber du kan hjælpe med lidt magi i min retning.
  Rigtig god dag til dig.

  Venligst Camilla

  1. Emily Salomon

   Kære Kamilla,

   Da det var en limited edition, kan det være at der ikke er flere tilbage. MEN prøv at skrive til Markberg: contact@markberg.com måske de kan hjælpe, evt. med en forhandler der stadig har dem <3 Krydser fingre!
   Klem Emily

 79. Lisbeth M

  Kære Emily
  Jeg læser din blog fast og er også tilmeldt, så jeg får en mail om nye opslag. Når jeg prøver at kommentere på dine indlæg eller deltage i konkurrencer, bliver mine beskeder ikke uploadet. Har du nogen idé om, hvorfor det driller? Måske det er julenissen :-)
  Kh Lisbeth

  1. Emily Salomon

   Kære Lisbeth
   Dine kommentarer fra i går var havnet i spam… ved ikke hvorfor, men nu er de i alle tilfælde med :)
   Rigtig glædelig jul!
   Kh.
   Emily

 80. Hannah

  Hej Emily :-)
  Jeg vil bare såmænd bare sige dig TAK, fordi du nævnte “We Are Knitters” i et af dine opslag her i december.
  Jeg kiggede på deres side og blev så opslugt, at jeg bestilte et strikkekit til “Nolita” sweateren!! Strikkeopskriften er nem at følge, og jeg er nu i fuld gang (det går lynhurtigt på pinde 15, så det er en succesoplevelse for en næsten nybegynder!).
  Eneste ting, man lige skal være opmærksom på, er, at de åbenbart i Sydeuropa strikker på en anden måde… Jeg blev lidt forvirret første gang jeg kiggede på én af deres videoer, men jeg fandt nu hurtigt ud af at gøre det på den velkendte danske måde ;-)
  Tak for en dejlig blog – du har en rigtig fin måde at skrive tingene på :-)
  De bedste hilsner & godt nytår
  Hannah

 81. Karen Lund

  Hej Emily!
  Jeg har fået en mail fra dig, hvor der står at jeg har vundet en hudanalyse hos avene. Mailen var landet i min spam, og jeg kom desværre til at slette den!
  Vil du sende den til mig igen??
  På forhånd tak!
  Karen Lund.

 82. Maria

  Hej Emily

  Jeg håber du har mulighed for at hjælpe.
  Jeg har længe forsøgt at finde en side eller en butik, hvor man kan købe en Celine Trio taske, men uden held. Din Trio er absolut skøn.
  Har du en idé om hvor jeg kan købe en Trio taske fra ny eller evt. brugt?

  Jeg håber på du har mulighed for at svare.
  Rigtig god weekend.

  Venlig hilsen Maria

  Ps. Tak for en inspirrerende blog.

   1. Maria

    Hej Emily, tusind tak for dit hurtige svar! -Det er virkelig pænt af dig.
    Det vil jeg prøve.

    Rigtig god weekend til dig :)

    /Maria

 83. Annette Larsen

  Hej Emily

  Jeg er ved at opdatere forårsgadaroben stærkt inspireret af listen i din bog. Jeg tænker om du kan oplyse mig mærkerne på hhv den skinnederdel, du viser stylet på div måder – og den sart pink kimono-cardigan (vistnok s. 72-73). Ved godt de næppe er i butikkerne – men bare for at have et sted at starte med at kigge. Du er ikke lige bekendt med tilsvarende i butikkerne?

  DE er så fine!
  Tak for din hjælp!
  Dbh ANnette

  1. Emily Salomon

   Hej Annette, ih hvor hyggeligt :) Nederdelen er fra Inwear (mener den er fra deres efterårskollektion 2013) og kimonoen er fra H&M’s cocious collection (også 2013).
   Second Female har ofte gode kimono-cardigans synes jeg :) Kh. Emily

 84. Julie.

  Hej. jeg læste dit indlæg om din nye rense rutine. Jeg blev meget begejstret da jeg har helt den samme hud, den er tør men med tilstopninger.

  jeg har bare et spørgsmål til din rutine, du siger du bruger olie, i ansigtet, men der var nogle bestemte olier man ikke måtte bruge da det gjorde tilstopningen værre.

  hvilken olie til ansigtet har du haft gode erfaringer med?

  venlig hilsen julie :)

  1. Emily Salomon

   Hej Julie, hvilket indlæg er det du tænker på? :) Kh. Emily
   Ps. Du kan klikke på fanen ‘Skønhed’ hvis du vil se de seneste posts om emnet :)

  1. Emily Salomon

   Hej igen :) Indlægget er 4 år gammelt, men jeg bruger faktisk stadig samme olie, nemlig Facial Oil fra Rudolph Care :) Knus Emily