Youheshes nye showroom

godtebord?

Var ude at se Youheshes nye showroom i Nordvest i dag og det var farligt på den gode måde. Er stort set vild med alt de har (dygtig indkøber el. i al tilfælde en med en smag, der stemmer overens med min).
Rart at man kan se og prøve tingene. Jakken fra Acne + et par læderleggins fra Munderingskompagniet er favoritter, men også uopnåelige pt. (arbejder dog på flere forskellige rig i en fart projekter, så man skal aldrig sige aldrig; Lotto, rig mand, finde guld etc.). Nøjedes med et armbånd fra Sabrina Dehoff, men har vist også lagt min del i netbutikken i starten af måneden, så havde ikke dårlig samvittighed, hehe.

den flotteste 3.1 Philip Lim vest

fine Rika-sager
suk… og AcneJAKKEN, den var lige så flot i virkeligheden OG pæn på

goodiebox
Tillykke til YHS med det fine nye showroom
(Visited 252 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Ja helt vildt, den findes også i hvid. Så kan man jo gå og drømme om hvilken en det skulle være hvis nu man lige havde 3000 man ikke vidste hvad man skulle bruge til. Vero Moda og Gina Tricot har nogle nitteveste lidt i samme stil ;)