Jaaa de er kommet

Ikke mine varer fra Topshop desværre, men dem her

hurra for granatæbler, smuk, lækker og suuuund frugt
Det er jo ikke verdens billigste frugt, men synes at de er ok value for money. Her er hvad jeg fik ud af en halv
mmmm….. kan godt lide kernerne bare sådan her, men vil prøve at lave smoothie af dem i morgen
Granatæblerne er fra Føtex hvor de også havder store bundter med roser for en 20’er, det kunne jeg slet ikke stå for ;)
tja, når man ikke har nogen, der giver en blomster må man jo gøre det selv
Apropos Føtex, så jeg lige at de havde pandebånd og tørklæder i mink fra Kopenhagen Fur. Hvad sker der lige for det? Nu er jeg absolut modstander af pels (bare rolig kaster ikke med rød maling, men går ikke selv i det), i al tilfælde indtil der kommer øko-mink eller en ‘glad-frilufts-mink’-mærkning. Har som sådan ikke noget imod pels (spiser jo også kød), hvis bare dyrene har haft det ordentligt og bliver humant aflivet, men de dyr der bruges i pelsindustrien har det så sindsygt dårligt, at det er helt langt ude (specielt de kinesiske hunde, der udgør pelskanten på hætter).
Se nu røg jeg helt ud af min dyreværnstangent, når jeg nu egentlig bare ville pointere det morsomme i at man kan købe minkaccesories i Føtex, for det synes jeg faktisk er lidt sjovt. For ikke at sige meget…
(Visited 184 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Jamen Kopenhagen Fur bruger da kun dyr fra danske besætninger? De har de i hvert fald godt. Udenlandske pelsavlere er straks mere kontroversielle..

  2. Om de har det godt, er nok et fortolkningsspørgsmål ;) men du har helt ret i at de har det bedre end i udlandet. Så hvis det endelig skal være så er Kopenhagen Fur et godt bud. Eller vintagepels, så bidrager man ikke direkte til pelsindustrien (men det er der selvfølgelig en anden der har gjort tidligere med samme pels, så er lidt i gråzonen).

  3. Emily, hvor er det godt du har den indstilling! :)Men Kopenhagen Fur bruger altså ikke kun pels fra danske besætninger… De køber skind i hele verden, og sætter jakkerne sammen efter farve og tykkelse på skind. Ikke efter hvor de har haft det bedst. Men tror altså det er meget meget tvivlsomt om man kan sige nogle som helst pelsdyr har haft et blot nogenlunde anstændigt liv. Så det nemmeste er jo bare helt at sige at det er en industri man på ingen måder ønsker at støtte… :)