Dagen på Danmarks Design Center (mest i billeder)

Dejligt med undervisning ude i byen. En hel del fine sager i DDC for tiden, men deres udstillinger er temmeligt orienterde mod industrien. Var ret vild med solcellekortene til at hænge op i vinduet, der både virker varmebeskyttende og samtidig samler energi + de var ret flotte. Mathias Bengtssons smykker er absolut også noget at råbe hurra for!
Er lidt ked af at kvaliteten på mine billeder tilsyneladende daler gevaldigt, når jeg loader dem op på bloggen. Når jeg sidder med dem i iPhoto er de tip top i farver og skarphed, med når jeg loader dem op her blegner de og bliver lidt grynede. Nogen der ved hvad man gør?
Vil prøve at løse det, men det her er as good as i gets right now…
Efter DDC tog Julie (der figurerer smukt på nogle af billederne) og jeg på Secret Kitchen i Strædet og købte juice med masser af solbær og ingefær. Tænkte at det måtte være en killer for mit halskriller. Hmm… har ikke hjulpet endnu, men den smagte godt om ikke andet.
Klem
(Visited 183 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. hey, hvor er den opsamlede energi på solcellepladerne og hvordan får man den "ud"??og rigtig go bedring med hals og snottud!! klem

  2. Takker ;) Pladerne var forbundet med tynde kabler (lignede nærmest snore), der på udstillingen ledte hen til en lille lampe, man kunne tænde. Men forstår nu altså ikke helt hvordan må jeg ærligt indrømme…