Fuck x 3

Fuck nr. 1: De Whyred støvler jeg købte som et superkup til lagersalg i torsdags er ikke samme farve. Har fået hapset en sort højre og en brun venstre. Flot Emily! Lagde først mærke til det i går da jeg havde dem på i dagslys. Så hvis der sidder en derude med et lige så umage par så skriv endelig…
Har nu lært at man ikke skal gå til bunke-lagersalg i en mørk lejlighed.
Fuck nr. 2: Mine Topshop-varer er endelig blevet lokaliseret, mere om det senere og også om hvorfor det er et fuck, når det burde være wuhuuu….
Fuck nr. 3: Har vanvittigt ondt i halsen. Og skal til Elektronisk Tirsdag på Gefärlich i aften. Eller det skal jeg så ikke hvis min hals har det sådan her. Mirakelkure anyone?
Nu vil jeg smutte ind på Danmarks Design Center hvor dagens undervisning foregår, wuhuu skoleudflugt ;)
Puss
(Visited 227 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Kan godt se den ikke er helt god. Ville indfarve den brune, hvis jeg var dig. ELLER prøve at ringe til Whyred og høre, om de er blevet kontaktet af en anden køber, med to forskellige støvler. ELLER måske har de dem på lager. ELLER du kan skabe trend i ægte Bradshaw ånd, og gå med en støvle i hver farve. Muligheder er der nok af. Spørgsmålet er så bare, hvilken der er den rigtige. (I alle henseender) Hehe.. En god kliché at begynde dagen på, fra mig til dig:)