Varme kom til mig

Har camperet opad radiatoren og drømt om dengang jeg var i Dubai, specielt i ørkenen hvor der var 50 grader varmt. Ahhhh. Normalt er jeg ret så glad for efterår og vinter, men når man er lidt småsyg er det ikke et hit.
Det synes jeg altså heller ikke at The Hills er længere :( selvom jeg er ret vild med den nye bossy Heidi! Og alle Spencers mærkelige smykker selvfølgelig, hihi.
Synes godt nok også at Gossip Girl er blevet en dramamotorvej hvor den ene eskapade presser sig på i lidt for hektisk tempo for at afløse/overlappe den anden, men tøjet er stadig lækkert! Og Chuck ;)
(Visited 187 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Efter din opfordring må jeg hellere smide en lille hilsen:0)Har kigget med herinde den sidste uge og synes det er fantastisk hyggeligt. Jeg bor i øjeblikket i Boston og nyder at din blog i et øjeblik tager mig med tilbage til København…

  2. Fantastisk blog, må lige ind og kigge et par gange om dagen. Fedt du lægger så mange billeder ind…

  3. Tusind tusind tak, det betyder virkelig meget ;)Dejligt med kommentarer, så bliver det lidt mere levende og lækkert at vide at 'der er nogen i den anden ende'.Vil bestræbe mig på at fange lidt mere Københavnerstemning, skal prøve at huske at tage kameraet med ud i byen, var også intentionen fra start af, men det hele skal jo lige finde en rytme og form.Er glad for at I læser med!