I dag er det Livas fødselsdag

dværgpinscher-kammerater (el. store ører med en lille hund på)

I dag fylder min lille hundefis 4 år. Det kan man ikke bare lade passere (er jo hele 28 år i hundeår, så konen bliver snart 30), så vi har været på morgentur i Bernstorffparken med hendes bedste ven King (til højre på billedet). Det er virkelig et dejligt sted, drømmer altid om at bo på Bernstorff slot når jeg er derude ;)

En lille del af mig gad godt at holde fødselsdag for hende sådan rigtigt, men er jo nok lidt fjollet, det er jo trods alt bare en hund. Så i stedet gør vi ting hun godt kan lide, som at tage i Bernstorffparken og jeg har købt et kæmpe oksekraftben hun skal have senere. Og så tror jeg at vi smutter i Trenddog senere og kigger på en ny hundeseng. For det trænger hun faktisk til, den anden har hun haft siden hun var hvalp og den er godt mør.
Så der kommer nok en lille reportage fra hundeshopping senere, hehe.

Hav en dejlig dag!

(Visited 427 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. hehe lidt nørde viden, men det første år gælder for 2 – så hun er egentlig 35 :) rigtig sød hund også og tillykke til hende :D