Helt doven

Har sådan en dag hvor jeg slet ikke orker alt det jeg havde planlagt jeg skulle. Så tror at jeg lader plan være plan og i stedet hopper i sofaen med et tæppe og lidt kulturpolitikstudier. Og senere lidt The Hills (hvis jeg altså orker det, synes godt nok at frk. Cavallari er lidt pres) og The City (kan godt orke den evigt nasale sugarpie Whitney).
Og så skal jeg også kigge på nyt kompaktkamera på los net (det gamle døde i Stockholm i weekenden). Og burde også smutte på posthuset med et læs returgoodies til Topshop…
Se nu lykkedes det jeg klovn at få lagt en plan alligevel, dur simpelthen ikke til afslapningsdag.

Startede ellers fint fint med smoothie med tranebær (wuhuu de er landet, i al tilfælde i min Føtex) og granatæble (ja ja fancy frugt kan godt kaste lidt glam over en kedelig onsdag).

Later lovelys

(Visited 191 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar