Morgenmad og mere svensker-misundelse

Øverst dagens morgenmad; røræg med laks og gurkemaje (staves det sådan? bliver helt i tvivl), agurk + yoghurt med sesam og valnødder.
Nu skal jeg nok snart stoppe min ode til svensken, men må først lige rose Ramlösa med jordbær og lime. Hvorfor filan har vi ikke den i Danmark? Smager brandgodt. Erhvervede også lidt svenske blade i weekenden (synes altid det er sjovt at købe de ‘lokale’ blade) og foruden svensk Elle, der altid er en fornøjelse, opdagede jeg ovenviste ‘Chic’ (lad dig ikke nare af det lidt tacky udseeende. Det er skisme et fint lille blad; masser af budgetfund, mode kombineret med lidt sladder, fotos af kendte og beskrivelser af hvad de har på (og hvor det kan købes). Hele herligheden koster bare 25 svenske pesetos og udkommer en gang om ugen, så vidt jeg har forstået. Me likey, a lot….
(Visited 176 times, 1 visits today)
Dagens

Skriv en kommentar