Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Hej EmilyDejlig anbefaling, jeg er også hel vild med Naja Marie Aidt. Hvis du får chancen skal du prøve at høre hende live enten til højtlæsning af sine bøger eller til foredrag. Det er virkelig en oplevelse. Sidst jeg hørte hende live, gav hun sig god tid til at snakke med os alle individuelt bagefter. Det er yderst spændende, for så får man også lidt svar på nogle af sine spørgsmål til novellens personer osv.Så til noget helt andet; jeg læste dine blogs på kernesund og har nu fundet vej til denne blog, da jeg synes, du skriver godt og interessant om både mode og sundhed. Bliv endelig ved. Jeg havde faktisk aldrig læst blogs før (undtagen på kernesund), men takket være dig, er jeg blevet nysgerrig og overvejer så småt selv at blogge. Tak for god og inspirerende læsning om livet.Kærligst Katrine, Aalborg

  2. Hej Emily. Jeg er også fulgt med fra Kernesund, men denne blog indeholder jo langt flere "emner". Dejligt med billeder, for det er super stil du har. Glæder mig hver gang jeg lige skal ind og se om der er sket noget nyt.Hilsen Sia

  3. Katrine – Det lyder godt, vil prøve at støve en Aidt-oplæsning op. Og tak, er glad for at du følger med. Du må da endelig begynde at blogge, jeg synes i al tilfælde at det er super skægt (men også noget af en tidsrøver).Sia – Takker, det er så dejligt at høre ;) Og fedt at du (og Katrine) følger med selvom denne blog jo er meget anderledes end den på kernesund. Er selv glad for den nye form med – mange – flere korte indlæg og mange billeder. Julie – det kan du tro at jeg er. Det var en dejlig gave ;)