Todays tøj og lidt om en silkesæl

Hat Asos, kjole H&M, øreringe Chanel, halskæde Glitter, cardigan Ayamara, støvler Dr. Martens
Har haft en hyggelig dag med en masse læsning (altså studierelateret), et besøg hos min mormor og en smuk tur på Christianshavns volde.
Min mormor og jeg kom til at tale om pels og vi kiggede lidt på hendes samling. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke er så meget for pels. Eller det vil sige hvis bare jeg ved, at dyret har haft det godt, så er det helt fint. Jeg spiser jo også kød og æg, men sørger altså for at det er fra fritgående eller øko-dyr.
Men nu til sagen: min mormor havde blandt minkene en helt afsindigt smuk sælpels – og inden du tænker på sådan et gråspættet telt, som ravjuntaen tøffer rundt i, må jeg hellere tilføje at det ikke var sådan en. Det var pels fra en sort (helt sort) silkesæl. Den så så flot ud, var lækker og blød og den var ikke særlig tung. Havde selvfølgelig ikke noget kamera med, men fotograferer den næste gang jeg er derude.
Og sådan en sælbasse har jo haft det godt, jeg er i al tilfælde hooked.
Senere skal jeg ud at spise thai-mam og efterfølgende fejre J-dag ;)
Klem
(Visited 279 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar