Hank + soup

Spiser suppe med kokosmælk, tigerrejer og masser af andet godt og ser Californication.

Har indtil videre kun skrevet om tøseserier, men egentlig er min favorit ovennævnte. Der jo nærmest er en slags Sex and the City for mænd.
Tror at Californication fungerer så godt (for begge køn), fordi alle mænd egentlig gerne vil være Hank og fordi alle kvinder vil redde ham.
Jeg ville i al tilfælde gerne, kan godt være at det er et håbløst projekt, men han er godt nok en snack og jeg tror man ville være godt underholdt as long as it lasted ;)

Jeg synes lidt at serien havde en downer i løbet af 2. sæson, men er kommet efter det igen her i 3. I andet afsnit af 3. sæson kan man sågar opleve to af mine yndlingshunks side om side, nemlig både David Duchovny, der spiller Hank OG Ed Westwick (Chuck Bass i Gossip Girl), der har en gæsterolle, me likey… a lot.

(Visited 139 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer