Blomster og blade

Har fået fine nelliker i pastelfarver for en slik. De var i ‘restekassen’ fordi der var nogle, der var knækket i hvert bundt og blev derfor mine for 25 kroner for tre bundter. Sweet. De knækkede kom i mine Claydies (nederste billede), som jeg elsker højt og bliver glad af at kigge på uanset om der er blomster i eller ej (og så er det jo ligemeget at alle efterhånden har dem).
I går købte jeg Nylon og britisk Vogue i Magasin. Dem plejer jeg ikke at læse, men forandring fryder og jeg er godt tilfreds. Overvejer nu abonnement på bristisk Vogue (holder den franske udgave, som mere eller mindre er det eneste blad jeg læser fast), da det er såååå meget billigere end at købe dem til overpris stykvis.
Hvilke er jeres favoritblade?

(Visited 216 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar