Humoristiske valgplakater og demokratisk kaffe


Bliver nok ikke lige der jeg sætter mit kryds, men Nihilistisk Folkeparti har så afgjort de sjoveste valgplakater.
Og så spottede jeg lige de her ret rimelige kaffepriser hos CPH Sandwich & Coffee i Torvegade på Christianshavn. Og hvad er det lige der sker alle andre steder? Næsten 40 kroner skal man slippe for en latte. Helt ærligt, det er kaffe og mælk, ikke safran, laks og diamanter. Mere billig kaffe til folket! Det kunne være at jeg skulle stille op med det valgslogan?

(Visited 751 times, 1 visits today)
Dune

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Jeg synes bestemt også du skal stille op med det valg slogan, for kaffe er godt nok blevet dyrt! Så jeg skal nok stemme på dig :-D

  2. jamen så vil jeg overveje at gå ind i politik ;)kan være at jeg skal finde et par ekstra mærkesager… altså bare til dem der ikke drikker kaffe…