MacLir

Forstår ikke hvorfor ekspedienter i huMac skal kigge så underligt på en, når man ærligt svarer ‘Nej’ til deres spørgsmål om hvorvidt man har backup af sin harddisk. For selvfølgelig har jeg da tænkt på det, men havde ligesom bare ikke fået ført det ud i livet. Men de reagerede som om jeg var stjernepsykopat og efterfølgende som om jeg var totalt retardo. Den gamle iBook stod ikke til at redde (‘Så du den sure smiley’, spurgte ekspedienten bekymret), så er nu ejer af den helt nye og rundere MacBook OG et stk. super fancy ekstern harddisk, nemlig en Time Capsule (tror ikke at iDrengene ville have ladet mig forlade butikken uden en eller anden form for ekstern harddisk, galskaben måtte jo stoppe) + et funky (lidt for funky) neopren cover, som jeg fik med gratis.

Så nu er der nogenlunde ro på computerfronten, selvom jeg panikker lidt over om alle mine billeder, opgaver og artikler står til at redde.
Er til gengæld selv blevet syg :(
Håber ikke at det er svineinfluenza…

(Visited 150 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer