Kæder i strik og en lille fjer på eller to

Gjorde nogle fine og prismæssigt overkommelige fund i H&M i dag. Er jo vild med hatte, men egentlig også hovedpynt generelt så er sikker på, at den lyserøde fjerdusk og den sorte fjerklemme nok skal blive brugt flittigt til julens fester. Ender jo alligevel næsten altid i en lille sort (Diane von Fürstenberg) kjole når jeg skal ud, så godt med lidt bling og fjer til at peppe det op.
Og så er der strikken med indbygget halskæde, me likey! Har nærmest ingen sweatere, da jeg som regel synes de er så kedelige. Så hellere en fin tee eller bluse med en cardigan eller jakke over. Men denne her sweater (eller hvad sådan en nu kan kaldes) er ret så fin og sjov. Vil både bruge den som den er, men også med en statement halskæde ovenpå for ekstra effekt.
Så også den pæneste fake-fur hidtil hos H&M i dag, så pæn at jeg alvorligt overvejer at erhverve den. Og det selvom jeg ikke ellers ville købe fake-fur (ville heller ikke købe real fur, men det er en anden snak), synes som regel at det ser for nusset ud.
Tog et par billeder af den, som jeg lige kan vise i morgen. Orker ikke at hive dem ud af iTelefonen nu, er stadig lidt halvsløj selvom det viste sig bare at være en kraftig forkølelse og ikke svinepest.
Nu vil jeg se “reality”-yndlingsserierne på mtv og så vil jeg sove og drømme sødt om Jimmy Choo shopping på fredag, uh glæder mig altså lidt, hvilket jo er helt skørt, men det gør jeg altså…
Nat nat
(Visited 169 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar