Te hos Tanten

Har været til afternoon tea med min mor hos Tante T på Vesterbro. Vi har spist os halvt fordærvede i deres lækre kagebord og hygget og snakket. Nu skal jeg ind at gramse på Jimmy Choo, juhuuu.
Er spændt på at se kvaliteten på sagerne, skal nok lige prøve at nå at give en hands up i aften og vise frem hvis jeg køber noget.
Er der nogen af jer der skal derind i aften? Eller skal ind til kaoset i morgen?
Rigtig god fredag ;)

(Visited 271 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Jeg tager nok slet ikke derind, med udsigt til laaaaaaaaaaang kø og tidligt op en lørdag morgen – men jeg gad nu godt have fingre i buksedragten!Læg endelig billeder ind :))

  2. Hej Emily!Jeg bemærkede, at du svarede på mit blog-indlæg på Glamour4Glamour, og jeg synes, du lød rigtig klog mht billedstørrelser og alt det :).. Så jeg tænkte på, at når jeg så har nogle billeder, der er større end de 1000 pixels i bredden, som du gav som eksempel.. Hvordan er det så jeg laver dem større på bloggen? For det er ikke fordi jeg laver dem mindre. Når jeg uploader mine billeder har jeg dem faktisk sat som 'store' billeder..?+ Hvis nu mine billeder er cirka 500-700 pixels, som de fleste billeder jeg henter fra nettet er, kan det så bare ikke lade sig gøre, at de bliver større end de er på min blog pt? :sTusind tak for din tid ;) Og ha' en fortsat god weekend.//Nanna LR

  3. Anna – hehe det kan jeg godt forstå. buksedragten var ikke en af de ting, der blev revet væk i går, så måske du har held til at hapse en i eftermiddag. god shopping ;)Nanna – Skal prøve at nå at svare dig i eftermiddag ;) har du mac eller pc?

  4. hej igen Nanna,mht. billederne: hvis de ikke bliver helt store når du trykker 'ekstra stor' (når du har sat et billede på kommer der en bjælke med forskellige valgmuligheder og der vælger du 'ekstra stor') er det fordi de ikke er store nok til at blive blæst op. tjek evt. dit kamera hvor store billeder det er sat til at tage, ofte kan man sætte størrelsen op. du kan også selv gøre dine billeder større i et billedbehandlingsprogram inden du uploader dem (det samme gælder billeder fra nettet, gem dem og gør dem større).hvis du bruger en ældre mac, kan man være nød til at eksportere billederne fra ens bibliotek til en anden billedmappe og så uploade der fra, uploader man direkte fra biblioteket er det thumbnails (de helt små billeder) man trækker over og dem kan man jo ikke forstørre meget på. Er lidt svært at beskrive sådan her, ville være nemmere at vise det, men håber at du får lidt ud af det. held og lykke med billederne og bloggen ;)

  5. Mange tak for hjælpen! :)- Problemet er, at når jeg trykker på "billed-ikonet" for at ligge billeder ind, så kan jeg kun vælge mellem små, mellem og store billeder? :O – Ingen ekstra store. Hvordan kan det være? Er det noget der kan ændres?Jeg har en pc, så det burde ikke være problemet!

  6. Hmm… nej så må jeg nok give op. Eneste jeg så kan komme i tanker om er hvis din blog-skabelon ikke er en 'wide'-model, de smalle kan man nemlig ikke have helt store billeder i. Håber at det løser sig ;)