Sugar sugar

Har lige været ude på Fisketorvet hos Beauty Avenue hvor jeg bliver pelset. De dygtige piger hos Beauty-AV (som jeg kalder det) mestrer hårfjerningskunsten sugaring til perfektion. Sugaring har utallige fordele i forhold til voks, vigtigst at det er meget mindre smertefuldt idet hårene bliver trukket ud med groretningen i stedet for mod. Og så er det helt rent (sukkermassen består af sukker, vand og citronsaft, intet andet) og ødelægger ikke huden.
Det er en oldgammel mellemøstlig hårfjerningsteknik og en trend selv de største sukkermodstandere kan være med på ;)
Og selvom jeg normalt er sådan semi-sukkermodstander, mht. det sukker der ryger indenbords forstås, kunne jeg ikke stå for denne her Sarah Bernhard tærte fra Føtex bager (også på Fisketorvet). Min veninde Elsie, som jeg ser alt for sjældent, kommer til kaffe i eftermiddag og Elsie og jeg har en ting med den kage. Så blev nød til at købe den, også selvom jeg kun kunne få en hel…. shit det er meget kage vi skal spise. Hvis du også var barn i 80’erne kan du måske huske de der frosne chokolademoussekager fra Sarah Lee man kunne købe i Netto, den smager ligesom den, mmmmm……
(Visited 383 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Mmmmm… kunne altså rigtig godt tænke mig at vide, hvordan du holder sukkerafhængigheden for døren? Jeg synes ikke, der skal noget til, før jeg er et sukkermonster, der ikke kan tænke på andet end sukker fra kl. 9 om morgenen og til jeg går i seng! Skøn blog du har i øvrigt! Kh. Kristine

  2. Hej Kristine,Vil gerne skrive et længere indlæg om det på et tidspunkt, men det vigtigste for mig er at spise så mit blodsukker er stabilt, dvs. at jeg altid sørger for at få protein og fedt, der bremser sukkeret eller kulhydraterne. Så inden jeg spiste kage i dag, havde jeg lige spist en fornuftig frokost. På den måde var jeg også mæt og tilfreds efter et stykke kage. Og så har det også gjort en stor forskel at jeg har givet mig selv lov, det er selvfølgelig psykologisk, men det spiller jo også ind. Altså da jeg var helt 'Kernesund' tænkte jeg altid 'det må jeg ikke røre' og når noget er forbudt bliver det ekstra spændende i mine øjne. Nu hvor jeg ikke egentlig har nogen regler (og spiser blodsukkerstabiliserende), eftertragter jeg det ikke på samme måde. Faktisk spiser jeg mindre sødt generelt, hvor jeg på Kernesund spiste masser af det 'tilladte' søde som dadler osv.KnusEmily