I muttis gemmer

Lurede lidt rundt i min mors skab (sorry mutti) i går og fandt de her to banditter. Hvad siger I til ko-pelsen? Kan ikke helt finde ud af den… Den er meget smukt lavet og sidder ret flot, men er altså lidt vægelsindet omrking ko-pletter…
(Visited 135 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Tror ikke selv jeg ville hoppe i ko-pelsen. Jeg husker med gru da ko-pletter var det absolut hotteste man kunne have på (engang i senhalvfemserne vistnok), og det virker ikke rigtig som om det har været ude længe nok til at komme ind i varmen igen. På den anden side ville jeg nok også have forsvoret skulderpuder for ikke så forfærdeligt længe siden, og nu synes jeg ligesom alle andre at de er så pæne, so who knows? Måske kan du starte ko-trenden påny.

  2. hehe… ja jeg har nemlig også halvfemser ko-trenden i lidt for frisk erindring, nok derfor jeg er splittet. selve frakken er fra 60'erne, så den kan jo ikke gøre for det. og er helt enig mht. skulderpuderne og egentlig også leopardpletter for mit vedkommende, man er vel lidt fashion-slave ;)