Hvem har leget med sandpapir på min hage?

Ligner en der er kommet hjem fra en uge på Gran Canaria og har insisteret på at sole mig mellem 12 og 15 uden solfaktor. Min hage skaller som bare pokker. Er det det der sker når man kysser på mænd med skæg? I givet fald damn you mr. Big, nok var det hyggeligt, men min hage er ved at falde af. Troede egentlig at det var dem med skægstubbe, man skulle passe på? Men det er vist også der, at man får den ondeste røde ‘skægpest’, hvilket det her ikke er – det er bare hageskæl en masse.
Hvad gør man? Lægger den i creme-drop?

(Visited 3.458 times, 7 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Svinepest vs. skægpest.. Hmm. Noget siger mig, at det er lidt sjovere med skægpest. Og, ikke at jeg kender til det, men zinksalve skulle hjælpe:)

  2. Eight-hour-creme virker for mig, bare et tyndt lag ved sengetid. Har det nogle gange efter en lang dag på ski, hvor kraven på skijakken har gnubbet mod hagen hele dagen…