I’m an Amazon(e) and a jewish wannabe

Har lige fået den her lækkerhed ind ad døren fra Amazon. Elsker Amazon, denne bog blev min for bare 40 kr. inklusiv porto. Tricket er at vælge used&new i stedet for blot at godtage den første den bedste bog fra Amazon selv (og lad det være amazon.co.uk, ikke den amerikanske medmindre du gladeligt vil punge ud når pakken rammer Eu’s toldmur). Så kommer man til bøger fra andre sælgere og her er de nye ofte billigere end Amazons egne og de brugte er rigtig rigtig billige. Der står hvor god stand de brugte bøger er i og jeg vælger ‘good’, ‘very good’ eller ‘as new’, men hvis man ikke er så sart kan det gøres endnu billigere.
Det gælder selvfølgelig også studiebøger, modeopslagsværker, chicklit, Steinbeck og alt muligt andet + man kan finde bøger der for længst er udgået fra forlaget. Gotta love it!

Som skrevet tidligere pirker jeg lidt rundt i mine jødiske rødder og nu går jeg således i gang med det jødiske køkken (der tilsyneladende er en giga del af jødisk kultur).

Klem fra mig

(Visited 231 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar