Strik

Er endelig landet efter en lang dag, der blandt andet har budt på tidlig morgenkaffe på café Bryggen kulturpolitisk konference, gennemtrawling af gennere, Zara og H&M med Julie i frokostpausen, handletur i rushhour på vej hjem og afslutningsvis lang tur med vuf.
Mit kamera er løbet tør for strøm, så må vente til det har ladet op før jeg kan vise billeder + afsløre pailletterne (ja sådan staves det sørme, måtte slå det op, troede ellers at det var palliet, men nej) fra i går.
Indtil da kan I se hvor langt jeg er kommet med mit strik-selv-tørklæde, det er blevet så fint. Desværre har jeg ikke mere garn og det skal næsten være dobbelt så langt. Garnet er selvfølgelig i restordre og den nye indfarvning kan jo være helt anderledes, så er lidt på den. Hvis I ligger inde med noget mørkegråt Easy-garn, vil jeg gerne købe det!
Har strikket med dobbelt tråd, så alternativt må jeg bare pille det hele op (snøft!) og strikke det med enkelt i stedet, så bliver det langt nok, men ikke lige så tykt.

Later

(Visited 461 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar