Julefrokostdress? Lametta og lårhøje støvler

her er så mit lametta-monster i aktion, hvad siger I?
Hmm… og så burde jeg nok overveje at gøre noget ved min egen farve. Solarie er ikke rigtig en option for mig, men måske man skulle prøve noget spraytan?
(Visited 441 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Det er et par Buffalos, tsk tsk… De er virkelig pæne og lækre og kostede 2000 hvilket er rimeligt for et par overknees i ordentligt ruskind, synes jeg. Men altså er sgu lidt sært at gå rundt i Buffalos (igen…) ;)

  2. Hehe… du har helt ret. Fandt først ud af at det var Buffalos, da jeg stod ved kassen og skulle betale og ekspedienten kom med æsken. Frøs et øjeblik, men blev så enig med mig selv om, at det var noget pjat. Havde det været alle andre (eller et ukendt) mærker, ville jeg jo ikke have tænkt over det. Og når jeg nu futter rundt i Dr. Martens er det også næsten tarveligt at holde min anden 90'er skokærlighed udenfor ;)Og tak mht. kjolen, tror at det er en keeper.