Happy

Har haft super morgen. Løbetur på fælleden med vuf, lækker morgenmad (bagels med Philadelphia og røget laks) og opgavegennembrud. Nu vil jeg gå i overspringshandlingsmode og hente julepynt i kælderen. 


Ønsker jer en fabelagtigt dag (ok, måske er jeg lidt overhappy, men endorphinerne suser stadig rundt i kroppen)… 
(Visited 166 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Hmm… sådan har jeg ikke tænkt på det, men det har du nok ret i ;)Selvfølgelig er jeg også trist eller træt af tingene af og til, men jeg kommer som regel hurtigt ovenpå igen.Stræber efter at være taknemmelig for et eller andet og gerne flere ting hver dag. Og det gør mig glad. Selv de dage hvor alting føles trist, er der altid en eller anden lille ting der kan muntre mig op og som jeg er taknemmelig over. Det kan være at kaffen smager godt på universitetet, at solen skinner ind gennem mit vindue, at jeg har nogle dejlige veninder, et par nye eller gamle sko og så videre.På den måde øver man sig i at fokusere på det positive.Og så er der selvfølgelig alt det der med at leve nogenlunde sundt og dyrke motion, det siger de kloge også gør en gladere.Men for mig handler det også meget om ens grundindstilling; er glasset halvt fuldt eller havlt tomt, jeg er definitivt en halvt fuldt type!