Kan I hjælpe mig?

Uh, ham Björn Borg var altså lidt af en snygging!

Har en lille julegavekrise: Min bonuslillebror på 14 ønsker sig kun to ting. Björn Borg boxershorts og voks til håret. Well, selvfølgelig ønsker han sig også andre ting, men det er i langt over 500 kroners klassen og det er ligesom lidt i overkanten.
Og der er jo ikke noget i vejen med voks eller boxershorts. Hvis ikke det lige var fordi jeg gav ham voks til hans fødselsdag i august og boxershorts sidste jul. Og bliver altså en kende uinspirerende at fortsætte på den måde. Vil jo gerne være den seje storesøster med den seje gave…
Hvis det bare havde været en pige havde det jo været så nemt, men hvad filan giver man en teenagedreng?
Stilmæssigt er han en af de der med lidt for meget snask i håret, lyserød polo og Gucci-bælte (hmm… og måske bukseben i tennissok, selvom han nok ikke tør at gøre det når jeg er til stede). Ja suk, han var noget så fin dengang han var skater med halvlangt hår, men de andre på skolen er åbenbart mere i den ‘stilede’ dur og så må man jo følge trop… Han er ikke specielt interesseret i musik, men spiller fodbold og ret meget computer. Og så kysser han på piger, bag hermestisk lukkede teenagedøre. Budgettet ligger på max. 250 kr., gerne lidt mindre for hans to lillesøstre skal også have noget (såååå nemt at finde gaver til små piger).

Håber virkelig at I kan hjælpe :)

(Visited 178 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. hmm… hvad med en armani deo spray. Det er altid et hit til de unge små fyre og koster ca. 200kr :) eller to billetter et en fodboldkamp i parken? Ser ham film, for så kan du give ham nogle sjove stand-up dvd'er. To biografbilletter så han kan inviterer en pige på date – thi hi.Som du sikkert har gættet, har jeg selv en lillebror og har stået i gave"problemerne" mange gange før :)Håber det hjalp en lille smule…

  2. Tusind tak, det hjalp meget ;) Rigtig gode idéer… Normalt er jeg ret god til det med gaver, men når det kommer til ham er jeg helt blank, så dejligt med hjælp!

  3. Uh, nej jeg kender det så godt..jeg har 4 små brødre! Jeg kan ikke tælle hvor mange gange jeg har købt dvd'er, BB boxershorts og ID voks!Biografbilletter og fodbold er gode ideer, selv har jeg givet min bror billetter til stand-up, hvilket fungerede rigtig godt! Det var nemlig også rigtig hyggeligt at være sammen med ham en hel aften og gøre noget han ku' li'.Nu ved jeg selvfølgelig ikke om din bror er til sådan noget..Andre ideer ku' være en fed hue, et slips, abonnement på et af de der fodboldblade/ mandebladet m (måske han er lidt ung for det sidste, min ældste bror er 19..) eller, hvis han er den der lidt gucci-type, en smart key chain eller et gavekort til frisør.Du må lige fortælle hvad det ender med :)God fornøjelse!

  4. hehe, godt at høre at jeg ikke er den eneste der køber boxershorts og voks i lange baner.synes helt sikkert at billetter til et eller andet er en god idé :)skal nok lige skrive hvad det ender med.tak for hjælpen

  5. fra pålidelig kilde, pige på 13, hører jeg , at Bjørn Borg sokker også skulle være et hit i år, 3 par i stærke farver for 200 kr ????

  6. Hejsa, du tager ham da med til Volbeat eller L.O.C. koncert eller noget lignende, han synes kunne være fedt. Nu kender jeg jo ikke hans smag indenfor musik, så hvis en Tina Dickow koncert er mere ham så må du jo tage højde for det – måske er det endda noget du selv kunne lide:-) Det er langt federe at give oplevelser frem for døde ting! – undertøj come on3B