Sonia

Går og gennemglæder mig lidt til i morgen. Synes at Sonia Rykiel under- og nattøjet ser noget så appetitligt ud og satser på at være på pletten i H&M i Amagercentret (jo jo det er der de rigtige fashionistaer shopper) kl. 10 eller hvornår jeg nu er oppe og klar. Men i al tilfælde i morgen, kan ikke vente længere.
Desuden rigtig sympatisk, at de forhandler det i stort set alle H&M forretninger.
Gad vide om madame Rykiels hår ville fungere for nogen andre? Bare rolig det er ikke noget jeg går og overvejer at eksperimentere med.
Nu vil jeg spise lasagne, strikke og se en lille film og så ellers tidligt i seng, så jeg er frisk til shopping og julefrokost i morgen (well og den der opgave)…

(Visited 204 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Ja, jeg glæder mig også til at få hapset noget af kollektionen. Regner dog med at mit kommer til at foregå på nettet. Nu er problemet bare hvad jeg IKKE skal kaste mig over af det. Synes også at puden er så fin, så nu må jeg se om den også skal med i bunken./Merete

  2. Har det helt på samme måde og selvom det er billigt går det nok ikke at købe hele molevitten :(Og puden, den havde jeg helt glemt, så fin…