Søndags beauty

Øjencreme fra Doux Me, skal stå på køl og er derfor dejligt kølig og dulmende for puffy eyes.
Yndlingsshowergel fra Body Shop med grapefrugt, den dufter simpelthen så lækkert og bliver helt opkvikket af den. Bodylotion med hvid te fra Origins, dufter guddommeligt og er så lækker.
Cocolicious hår fra Bumble & Bumble, mmmm…
Exfoliering galore. Dr. Sebagh (det er som at få ny hud), Jurlique med havre til daglig brug og Origins helt sublime Modern Friction med rismel, bruger dem lidt i flæng
De bedste ansigstmasker. Klassisk lermaske fra Origins og vitaminmaske fra Dermalogica.
Verdens mest geniale hårprodukt; kameliaolie. Helt sublimt til lange tørre spidser. Købt i helsekost i Paris, må lige få undersøgt om man kan få det på nettet.
Havde en fantastisk julefrokost i går og er lidt ramt. Men så er det godt at man har en masse dullegrej, der kan få en på højkant igen, om ikke andet så på overfladen. Ovenfor et udvalg af nogle af mine redningsprodukter.
Bruger som udgangspunkt rene og ‘grønne’ produkter, men er langt fra fanatisk. Men går uden om parabener, mineralske olier og andet skrald.
Har selvfølgelig ikke brugt alle slags peeling og ansigtsmasker i dag, men kunne lige så godt samle det lidt. Synes at det er rart at nusse lidt om sig selv på sådan en lidt tømmermandsramt søndag, så får man da lidt ud af dagen.
Nu skal jeg til agilitystævne og bagefter skal jeg til hjemmelavede burgere hos Lone i Brønshøj. Perfekt søndag :)
(Visited 290 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Det liger noget de fleste af os ville have godt af sådan en tømmermandsramt søndag i december!