Gode kugler

Sidder og knokler med opgave og har derfor ikke så meget spændende at byde på. Men er blevet ret så glad for de her kugler fra Lindt. Lindor hedder de og min favorit er den mørke; ordentlig tyk chokoladeskal og så noget trøffel/chokolademousse-agtigt inden i. De er ret så fantastiske. Sådan en spiser jeg hver gang jeg får opgave-ondt.

Er lidt ærgerlig over at jeg ikke kan vise, hvad jeg køber/laver af julegaver her på bloggen. Men de fleste af dem jeg giver julegaver læser jo med herinde i et eller andet omfang, så det går nok ikke…

Lytter til Kent imens jeg skriver, det er god arbejdsmusik synes jeg, men hvis I har andre gode idéer så skriv endelig. Jeg er meget bredt orienteret og nysgerrig hvad musik angår, så alle forslag er meget velkomne.

(Visited 534 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar