Save Polaroid

Her er hvad GLS bragte. 2 styk Polaroid film.
Desværre ikke noget spændende kluns, men næsten lige så godt i min verden.
Og selvom disse dage er dedikeret til snak (og forhåbentlig løsninger) angående at redde klimaet og kloden, vil jeg lige gøre opmærksom på noget (om end mindre), der også fortjener at blive reddet: Instant Polaroid film.
Elsker Polaroidfotos, der kan noget helt andet end digitale billeder efter min mening. Bare ærgerligt at filmene er så dyre og efterhånden umulige at opdrive. Disse er fra Polapremium og er kun henholdsvis 1 og 2 måneder over udløbsdatoen (filmene gik ud af produktion i år). Polapremium opbevarer filmene med største forsigtighed og pakken jeg modtog var emballeret forsvarligt, så håber at de er ok.

Heldigvis har The Impossible Project i samarbejde med Polaroid besluttet at genoptage produktionen i 2010 :) Og så er det altså bare om at købe film like there’s no tomorrow! Ellers går de jo bare ud af produktion igen :(

Læs mere hos Save Polaroid og meld dig ind i Facebookgruppen.

(Visited 151 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar