Så blev træet plukket

Så fik jeg plukket et juletræ. Vi var på Mosegård ved Hillerød og det var så hyggeligt i det smukke vejr. Er ret tilfreds med det lille tætte juletræ, selvom min mor syntes det var for tykt. Jo tykkere jo bedre synes jeg, gider ikke sådan et skaldet see-through træ. Ville næsten allerhelst have et af de helt tætte træer som man bruger i Amerika, Douglas-gran hedder sådan et vist.
Det er et rigtig hyggeligt sted med masser af julefestivitas og der var også en pølsebod hvor jeg fik ham her, haps! Måske ikke ligefrem en julespise, men en ristet med det hele skal man ikke sige nej til ;)

Er dog ikke ligefrem blevet friskere, så nu må jeg nok hellere erkende at jeg er syg og tage den med ro i aften…
Håber at I skal noget mere spændende og i så fald god fornøjelse ;)

(Visited 260 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar