London part II

Salat fra Eat. Kunne være sejt hvis vi havde en sund og billig fastfoodkæde i Danmark.
Mine nye sailorøreringe, skip o’høj.
Pink mojito på Alphabet, sindsygt god. Tror at tricket var at komme friske hinbær i sammmen med mynten og så siden toppe op med tranebærjuice.

Min allerbedsteste rejsebuddy
Nina foran Libertys, mit nye yndlingsvarehus.
Det her måtte rigtig gerne være min stue, er især vild med spisebordet og Eames-stolene. I Libertys.
Topshop jakke og øreringe og Oasis kjole. Very skip o’høj. Lidt af mine Londonkøb. På vores smukke hostelværelse, tsk…
Burger og shakes på The Diner på en sidegade til Carnaby Street. Det var så godt og dinerstilen var gennemført ;)
(Visited 1.041 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Hej Emily.Ang. sunde fastfood kæder (som i DK vist ikke helt kvalificerer sig til at være "kæder", hehe) Du kender dem med ret stor sikkerhed i forvejen, men, here goes…- Bagelman(.dk): 3 forretninger, og ganske billigt. Simpelt, men masser for pengene. Handler selv i den på Istedgade, de er tilmed møg flinke.- Chilimili(.dk): Lidt dyrere men oss lidt finere. Jeg blir ikk altid helt mæt, men det virker. Og de er sgu oss ret flinke alle sammen…. Måske det ligger til produktet at være i godt humør, hehe.- Hvis du er til take-out er der også bare superbring.dk, de burde ku klare de mest basale behov…. og hvis du ikke har været på BioMio ved Kødbyen endnu, så vil jeg da lige ligge et godt ord ind med det samme. :)Simon.

  2. Selv tak Emily. Synes oss "Eat" så riiiigtig godt ud!Og ja for pokker, glædelig jul! Jeg skal godt nok på arbejde hele natten, men håber du hygger med familien. :)Simon.