Til Emily fra Emily

Har slet ikke rigtig nået at få vist mine London-køb, men de skal nok komme hen ad vejen…
Balenciaga-armbåndet på billedet var en lidt ekstravagant julegave til mig selv. Det har hængt på mig siden jeg købte det og i mine øjne fungerer det til alt. Elsker at det kan gøre et fint outfit lidt mere råt.
Problemet er nok bare at man skal være nede med Balenciaga og spænde/nitte-referencen til motorcykeltaskerne for at fatte det. Min mormor spurgte i al tilfælde, i går da jeg havde det på, om jeg havde fået seneskedehindebetændelse (gotta love that word) ;)
(Visited 152 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Hehe… nope. Var heldig at det også var på pre-sale (har faktisk stort set kun købt ting på udsalg, bortset fra lidt Topshop), så det kostede ca. 500 :)