Eiffel, Gerard et moi

Her er hvad jeg havde på i går. T-shirt med broderede Eiffeltårne fra Topshop og stribet cardigan fra Gerard Darrel, begge dele fra London og sidstnævnte var også en udsalgsvare, noget så fantastisk at de starter udsalg så tidligt. Til gengæld må jeg vist hellere holde lidt lav profil i forhold til udsalget herhjemme, har allerede overskredet budgettet lidt.
Ser lidt muggen ud på PhotoBooth-billedet, det var jeg nu ikke ;) Men det gik un petit peu stærkt og det var det billede hvor man bedst kunne se t-shirten. Min mor synes at cardiganen er totalt 80’er og påstår, at hun havde en magen til dengang. Hmm… Det er jo det evige modespørgsmål: Er modens udvikling en lineær samling af revolutioner og opbrud eller en cirkulær (nogen siger spiralformet) historie af gentagelser?
(Visited 181 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar