Crop top from Topshop

Ville bare lige sige hej og vise min nye crop top + de øreringe jeg fik i julegave. Kunne godt finde på at have blusen på sådan her i byen. Ellers ville jeg nok kombinere den med en højtaljet nederdel og/eller have en body under (måske Sonia Rykiel’en?), men er skisme lidt sært det der med at måtte vise mave igen. Er det ikke ved at være 10 år siden sidst? Og kunne godt være at jeg skulle brune maveskindet på den ene eller anden måde, inden jeg begiver mig ud i det. Hmm…

Har haft en hyggelig dag med tur i Frederiksberg Have (yes, endelig opholdsvejr) og udflugt til Karen Blixen museet. Mere om det + billeder i morgen.
Nu vil jeg julehygge videre med familien, gid julen varede lige til påske!

(Visited 226 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Hej Emily!Please, vil du ikke lave en lille liste over rigtig gode genbrugsbutikker i det indre københavn?? (strøget og sådan)skal bruge det mandag, håber du vil!! :-)på forhånd mange tak!

  2. Hej igen, normalt går jeg ikke så meget i gennere inde i byen, men mere på Amager, Frederiksberg og i brokvartererne, men hvis du er inde omkring Strøget ville jeg tage i Kbh. K og nogle af de andre i Lars Bjørns stræde. Der er også en stor røde kors i studie stræde og der er et par andre i vestergade. Det et sådan ca. det kvarter hvor der ligger flest i det område. Ellers kan du finde flere på aok.dk God fornøjelse og god shoppetur;)