Star Trek

kjole H&M, støvler Nicholas Kirkwood og min tipoldemors kulperler

Selvom jeg mere eller mindre havde besluttet mig for at holde fingrene fra januarudsalget, kunne jeg ikke stå for denne kjole, som jeg prøvede inden jul. Så den røg altså med hjem. Synes, at den er ret sjov og glæder mig til at bruge den både til hverdag og fest. Desværre er det ikke vejr til ruskindsstøvletter og små kjoler lige nu, så må nok vente lidt før den for alvor kommer i brug. Men så er det jo dejligt, at jeg alligevel kunne hoppe i den for at vise den til jer, mine dejlige virtuelle veninder :)

(Visited 300 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Tak skal I have ;)Signe – nope ikke mere (eller mindre) end normalt, er vist lyset + billedredigering… Skal til frisøren i overmorgen, så måske det er den farve jeg skal gå efter?Marie – knolden? jamen det er bare touperet lidt og så er der en valk under :) Kan lave en guide på et tidspunkt, hvis det har interesse?