Allez Allez et le fitness

Louise og jeg hentede mad hos Allez Allez på Vesterbrogade i går og det var super lækkert om end en smule dyrt. Men det er al take-out jo mere eller mindre i København :(

Vil have billig take-away kaffe og mad nu! I al tilfælde kaffen, ikke ligefrem de dyreste og mest eksotiske råvarer, der bliver brugt til den. Betalte 45 kr. (har allerede i skam fortrængt hvor) for en latte forleden dag, well den var stor og der var to skud kaffe i, men det er vel stadig bare kaffe og mælk ikke?

Det er dyrere at være kaffedrikker end ryger disse dage. Fremover vil jeg kun drikke hjemmebrygget kaffe, kaffe to go fra 7 Eleven (den er faktisk fin fin og koster ‘kun’ 20 penge) og KUA’s billige tjære (uh, kan allerede mærke det rykke i mavesåret).
Jeg kunne selvfølglig også bare droppe kaffen fuldstændig… Arj…

Var til fitness for første gang i en lille måneds tid og blev helt overrasket over hvor fedt det var og kunne slet ikke forstå, hvorfor jeg ikke havde været der så længe. Altså var jo syg inden London og så var jeg i London, så var det jul, bla bla bla, undskyldningerne er mange. Nå, havde i al tilfælde savnet det og det var fedt at komme i gang igen. Bortset fra den mindre detalje at jeg havde glemt mine sko… Det var en BodyPump-time (styrke og udholdenhed) så gjorde ikke så meget, var mere pinlighedsfaktoren i at så mange mennesker skulle se mine meget uplejede vinterfødder :(

Så dagens morale må være: Boykot al den vanvittigt dyre kaffe og husk at file fussen, du ved aldrig hvornår en sal på 25 mennesker skal se dine bagpoter.

Jeg vil i al tilfælde nusse om fødder nu. Fodbad, scrub, lak og hele svineriet. Og hjemmebrygget øko-kaffe til ca. 2 kr. pr. kop.

(Visited 173 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Take away er dyrt over alt selv på midtfyn :((Kender godt følelsen af at have for travlt (host) til fitness)

  2. Satans tarveligt er det. Men 'desværre' nok en naturlig følge af at bo i et land med en nogenlunde rimelig mindsteløn…Hehe, ja undskyldninger for manglende tid til træning er ret nemme at hitte på ;)